PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

24 Aralık 2014 Çarşamba

whatsapp sık görüştüğünüz kişiler için kısayol oluşturma



sık görüştüğünüz kişiler ile kısayol oluşturma whatsapp

whatsapp kişi kısayolu nasıl oluşturulur


WhatsApp ile sık sık mesajlaştığınız ve sevdiğiniz insanlarla kısa yollar oluşturabilirsiniz. Sık görüştüğünüz kişiler ile kısayol oluşturma iletişim hızınızı arttırırız. Akıllı telefonunuzun ana sayfası üzerinde en sık görüştüğünüz kişilere ait kısa yollar oluşturabilirsiniz. Bir uygulamayı açar gibi mesajlaşmak istediğiniz kişi ile hızlı bir iletişim kurabilirsiniz. Whatsapp kısayol ekleme özelliği çok sık kullananlar için güzel bir yöntemdir. 

WhatsApp kısayol oluşturma özelliği maalesef iphone cihazlarda bu işlemi yapamamaktayız. Fakat ios uygulaması var bunun içinde indirmek için tıklayınız.

Android işletim sistemli akıllı telefonlarda sık görüştüğünüz veya istediğiniz kişilerin kısayolunu oluşturmak çok basit ve kolaydır.



WhatsApp ile tek yapmanız gerekenleri size resimli olarak anlatalım.  WhatsApp ana ekran üzerinde yer alan daha önce mesajlaşmış olduğunuz kişilerin veya grup sohbetlerin üzerine uzun bir süre dokunun ve açılan menüde "Sohbet kısayolu ekle" seçeneğine tıklayın. WhatsApp bu şekilde kişi, kişilere veya gruplara ait mesajlaşma kısa yolları oluşturabilirsiniz. Sohbet kısayolu oluşturmaya bastığınızda android akıllı telefonunuzun ana ekranının uygun yere kısa yolunu oluşturacaktır.


 


 
   


Whatsapp uygulaması ile istediğiniz kişi veya kişilerin kısa yolunu oluşturup android cihazınızda ana sayfada uygun bir yere konumlanır ve dilediğiniz zaman en hızlı şekilde uygulama açar gibi kısa yola tıklayıp direk mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Whatsapp uygulamasını açmadan kişi kısayoluna tıklayarak mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Paylaşılmayan bilgi bilgi değildir.

https://www.facebook.com/noktayardim


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder