PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

2 Aralık 2014 Salı

facebook şifre nasıl değiştirilir resimli

facebook şifre değiştirme nasıl yapılır

facede şifre nasıl değiştirilir

Facebook şifrenizi güveniliğiniz için, Facebook virüsü bulaştı, veya çalınabileceğini düşündüğünüzde yapmanız gereken akılda kalıcı bir şifre koymak yada facebook şifrenizi birinin daha bildiğini düşünüyorsunuz. Yapmanız gereken facebook şifresi değiştirmek olacaktır.

facebookta şifre nasıl değiştirilir

facebook parola değiştirme


Facebook giriş yapıyoruz ardından sağ üstte bulunan alta bakan ok işaretine tıklıyoruz ve açılır menüde "ayarlar" seçeneğine tıklayın. Ardından açılan ekranda "genel" bölümünde genel hesap ayarları ekranında "şifre" seçeneğinin yanında "düzenle" seçeneğine tıklayın. Karşınıza şifre değiştirme ekranı gelecek.




 


Şifre değiştirme ekranında yapmanız gerekenler mevcut yazan yere geçerli olan şifremizi yazın ve yeni yazan yere ise takdir edersiniz ki yeni şifrenizi yazın. Ardından altına yeni şifreyi tekrar yaz kısmına şifreyi tekrar aynı şifreyi yazın.

Facebook'ta unutmayacağımıza emin olduğumuz ve kimsenin tahmin edemiyeceği karışık şifre yazmaya dikkat etmelisiniz. Son olarak facebook şifrenizi yazdıktan sonra hemen altında "değişiklikleri kaydet" butonuna tıklayın. Facebook şifrenizi bu şekilde değiştirme işlemini tamamlıyoruz.




facebook şifre değiştirme kodu


Diğer bir yöntem ise bu anlattığımı bu verdiğim linke tıklayarak direk gidebilirsiniz. Facebook linki "https://www.facebook.com/settings?tab=account" . Bu verdiğim linke herhangi bir tarayıcının adres satırına yazın veenter tuşuna basınız. Facebook sayfası gelecek kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyecektir sizi giriş yapın veya facebook şifrenin tarayıcıda kayıtlı ise o zaman otomatik şifre değiştirme ekranına geleceksiniz.

facebook şifre değiştirme mobil

facebook şifre değiştirme android


Android işletim sistemlerinde facebook uygulamasında şifre değiştirme işlmei sırası ile resimli şekilde nasıl yapılacağını size anlatayım.

Facebook uygulamasını açın ve sağdaki üç yatık çizgi yani "menü" düğmesine tıklayın. Ardından "Hesap Ayarları" seçeneğine tıklayın. Karşınıza gelen ekranda "Genel" seçeneğine tıklayın.

    

Genel ayarla ekranı gelecek ve siz bu ekranda "şifre" yazan yere tıklayın. Ardından karşınıza şifre değiştir ekranı gelecektir. Siz bu ekranda şifre değiştirme ekranında yapmanız gerekenler mevcut yazan yere geçerli olan şifremizi yazın ve yeni yazan yere ise takdir edersiniz ki yeni şifrenizi yazın. Ardından altına yeni şifreyi tekrar yaz kısmına şifreyi tekrar aynı şifreyi yazın. Son olarak "şifreyi değiştir" butonuna tıklayın.

    

facebook mobile şifre değiştirme

Telefonunuzdaki uygulamasından şifre değiştirme işlemi bu kadardır.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder