PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

13 Aralık 2014 Cumartesi

wechat ifade "smiley" ve sticker nasıl gönderilir


 wechat smiley

 wechat stickers

 Wechat stickers ve smiley indirme linkleri aşağıda veilmiştir.
 
WeChat ile mesajlaşırken kullanabileceğiniz ifade ve stickerlar bulunmaktadır. WeChat ile kullanabileceğiniz yüzlerce ifade ve sticker bulunmaktadır. Mesajlaşmalarımızı eğlenceli ve güzel yapmak için en etkili yollardan biridir.

WeChat ile ifadeler ve Stickerlar konusunda diğer sosyal medyaya daha güzeldir. WeChat uygulaması üzerinde ücretsiz bir çok ifade ve sticker bulunmaktadır. ücretli satın alabileceğiniz ifadeler ve stickerlarda bulunmaktadır. WeChat uygulamasında ücretsiz olarak kullanabileceğimiz ifade ve stickerlar yeterli sayıda vardır. WeChat uygulamasının mağazasından beğendiğiniz ifade ve stickerları satın alıp kullanabilirsiniz. WeChat uygulaması ile mesajlaşırken mesajdan daha çok etkilidir ifadeler ve ne ifade etmek istediğinizi daha rahat şekilde belirtirsiniz.

wechat sticker download iphone

https://itunes.apple.com/tr/app/stickers-free-for-whatsapp/id647472368?l=tr&mt=8


wechat sticker download android


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tenc.wechatstickers



wechat sticker download windows phone



http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/stickers-for-whatsapp-wechat/c0ddfdd2-f5d5-4dc8-b5c6-1ce7dc6e1417



WeChat ile ifade ve sticker nasıl gönderebileceğinizi anlatayım.

Wechat uygulamasını açın ve Kişi sekmesine tıklayın. Mesajlaşmak istediğiniz kişi üzerine tıklayın ve mesajlaşma ekranında gülücük ifadesine tıklayın. Açılır ekran geliyor burada istediğiniz ifadeyi seçip gönderebilir yada dişli çark ikonuna tıklayarak sticker ve ifade indirebilirsiniz. Yada özel seçeneğine tıklayarak biligisayar veya internetten indirebilirsiniz. Sticker veya ifadeyi seçerek mesaj ile arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz. "+" artı sikonuna tıklayarak çıkartma galerisine gidip ücretli ve ücretsiz çıkartmaları indirebilirsiniz.

   


   

        




Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder