PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

1 Aralık 2014 Pazartesi

google chrome indirme klasörü değiştirme


mozilla firefox indirme yerini değiştirme

google chrome indirme klasörünü değiştirme




Chrome ve Firefox tarayıcılarınan internetten bir dosya indirdiğinizde bu indireceğiniz dosya veya dosyalar internet tarayıcısının varsayılan olarak atadığı bir klasöre otomatik indirecektir. Varsayılan olarak "Belgelerim" içinde "Karşıdan Yüklemeler" klasörüne iner. Siz isterseniz klasörü isteğinize göre değiştirerek dosyalarınıza daha pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

chrome indirme klasörü değiştirme


Google Chrome tarayıcısının varsayılan indirme klasörü bilgisayarınızda "Belgelerim" klasörü içindeki "Download" adlı klasördür. Siz bu klasörü değiştirmek için öncelikle yapmamız gereken sırası ile Chrome tarayıcınızı açın. Ardından sağ üstte üç yatık çizgi simgesine yani menü düğmesine tıklayın. Açılır menüde "ayarlar" seçeneğine tıklayın.

 

Gelen ayarlar ekranında  "Gelişmiş Seçenekler" sekmesine tıklayın ekranda gelişmiş özellikler açılacaktır. Fare ile sayfanın aşağıya doğru gittiğinizde "indirilenler" altında indirme konumunu değiştirebilirsiniz. "Değiştir" butonuna tıkladığınızdan indirme klasörünüzün bilgisayarda nereye dosyaların kaydetmek istediğini yeri seçiyoruz ardındanda "Tamam" butonuna tıklıyoruz.

 

   

  

firefox indirme yeri değiştirme

firefox indirme klasörü değiştirme

Mozilla Firefox'un varsayılan indirme klasörü "Belgelerim" içinde "Karşıdan Yüklenenler" klasördür. Firefox tarayıcınızın indirme klasörünü değiştirmek için yapılması gerekenler sırası ile Firefox tarayıcınızı açın. Ardından sağ üst kısımdaki üç yatay çizgi simgesine yani "menü" düğmesine tıklayın. Açılır menüde "Seçenekler" seçeneğine tıklayın.

Açılan ekranda "Genel" sekmesine tıklayın. Ardından genel sekmesi altında "indirme" bölümünde "Dosya kayıt yeri" seçeneği yanında "Gözat" butonuna tıklayın.

Dosya indirme dizini yerini seçin bilgisayarınızda ve "klasörü seç" butonuna tıklayın.

Son olarak "tamam" butonuna tıklayın ve işlemi tamamlamış olursunuz.



Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder