PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

16 Aralık 2014 Salı

instagram fotoğrafı paylaşmadan kaydetme android, iphone ve windows phone

instagram'da beğendiğiniz fotoğrafları kaydedin
instagram fotoğraflarını cihaza kaydetmek nasıl olur
instagram Fotoğraflarını Bilgisayara Kaydetme


Fotoğraflarınızı Instagram Üzerinde Paylaşmadan Kullanma Nasıl yapılır?

iPhone ve Android'de İnstagram Fotoğraflarını Paylaşmadan Telefona Kayıt Etme


iPhone ve Android telefonlarda instagram ile çekilen fotoğraflarınızı paylaşmadan telefonunuza kayıt edebilirsiniz. Instagram ile çekilen fotoğrafları anında  paylaşmak zorunda kalırsınız.
Çekeceğiniz fotoğrafı instagram filtreleriyle geliştirmek istiyorsanız ve instagram üzerinde kendi profiliniz üzerinde paylaşmak istemiyorsanız bunun için nasıl bir yol izlemeniz gerekir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için cihazınızın üzerinde yer alan "Uçak Modu"  (Airplane Mode) özelliğini aktif etmeniz gerekiyor.

Öncelikle telefonunuzda instagram uygulaması açıksa instagram uygulamasını kapatın. Telefonunuzun bildirim alanından yada menü tuşuna basın ve ayarlar bölümünden "Uçak Modu" (Airplane Mode) özelliğini aktif hale getirin. Android telefonlarında üst kısmını aşağı doğru çektiğinizde bildirim ekranı geliyor burada uçak ikonuna tıklayın ve uçak modunu aktif hale getirin.

 

Instagram uygulamasını açın ve fotoğrafı çekip filtreyi uyguluyoruz. Sonra paylaşma sayfası üzerine geldikten sonra fotoğrafı paylaşın. Akıllı telefonunuzu "Uçak Modu" (Airplane Mode) seçeneğinde olduğu için internet bağlantısı olmayacaktır.

Instagram "Uçak Modu" (Airplane Mode) açıkken içeriğiniz paylaşılamayacağı için hata mesajı verecektir. Fakat paylaşmak istediğiniz fotoğrafı doğrudan telefonunuz galeri bölümü üzerinde yer alan "Kamera Görüntüleri" veya "Instagram" klasörü altında kaydedecektir. Bu şekilde Instagram filtrelerini uygulamış olduğunuz fotoğraflarınıza instagram üzerinde paylaşım yapmadan telefonunuza kaydedip açabilirsiniz.

Fotoğraf Filtrelerini

Fotoğraflarınızı Instagram Üzerinde Paylaşmadan Kullanma


Hatırlatma: Telefonlarınızda kesinlikle "Uçak Modu" (Airplane Mode) almanız gerekiyor. "Uçak Modu" (Airplane Mode) tüm akıllı telefonlarda vardır.

Son olarak telefonunuzun "Uçak Modu" (Airplane Mode) almayı unutmayın yoksa arayanlar size arayanlar ulaşamazlar.

 

Instagram açın ve fotoğraf çekmeye tıklayın.

   

Fotoğrafı çektiniz ve düzenledikten sonra sağ üstteki ok işaretine tıklayın. Ardından gelen ekranda sağ üstteki onay işaretine tıklayın.

 

Son olarak üstte çektiğiniz fotoğrafınız yükleme başarısız gibi gösterecektir. Bu işlemde çektiğiniz fotoğrafı telefonunuza kaydediyor ama instagramda paylaşmıyor. çektiğiniz fotoğrafı telefona kaydedip instagramda paylaşmamasını "Uçak Modu" (Airplane Mode) özelliği ile yaparız.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

2 yorum: