PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

21 Aralık 2014 Pazar

instagram ön yükleme kapatma nasıl yapılır




instagram ön yükleme kapatma

kamera önyükleme kapatma instagram

Instagram'da yayın akışına bakarken ana sayfa üzerinde aşağı doğru fotoğraf ve videolara bakarken bir video üzerine geldiğinizde doğrudan oynatılmaya başlar. Instagram kullanıcılarına hızlı bir yayın akışı sağlayabilmek için ortaya çıkarmış bir özelliktir. instagram videoların otomatik olarak instagram'da ön yüklenmesini sağlamaktadır. instagram bu özellik nedeniyle izlemediğiniz videoları bile ön yüklediği için internet paketinizi gereksiz yere harcar. Siz mobil internet paketi kullanıyorsanız bu durumda sizin internet paketinizi bitirir.

Mobil internet paketi kullananlar ve sınırlı ,nterneti olanlar için instagram videolarının bu şekilde otomatik olarak ön yüklenme yapmasını istemiyorsanız sırası ile yapmanız gereken ayarlar vardır. instagram size iki seçenek sunumuştur bunlardan biri önyükleme seçeneğini sadece WiFi üzerinden internet'e bağlandığınız zamanlarda aktif edip kullanabiliyorsunuz.

Instagram'da bu işlemi gerçekleştirebilmek için yapmanız gerekenler.
instagram'ı açın ve profil sayfanızı açın.
Sağ üst köşedeki üç nokta ikonuna "Seçenekler" tıklıyoruz.
"Seçenekler" sayfası üzerinde yer alan "Videolar" seçeneğine tıklıyoruz.
Açılan yeni sayfa üzerinde yer alan "Sadece Wifi Üzerinde Önceden Yükle" seçeneğini tıklayın ve aktif hale getirin. Bu şekilde veri kullanımınızı daha düşük seviyelere çekebileceksiniz.

   

  

Resimdeki belirtilen yöntemle bu değişikliği yapabiliriz.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

1 yorum: