PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

19 Aralık 2014 Cuma

instagramda paylaşılan fotoğrafı sosyal ağlarda paylaşma nasıl yapılır



instagramı facebook nasıl bağlarım

instagramı tumblr nasıl bağlarım


Instagram'da Fotoğraflarınızı Paylaştıktan Sonra Diğer Sosyal Medya Hesaplarında Paylaşma

Instagram bir fotoğraf çektiniz ve paylaştınız. istagramda paylaşmış olduğunuz fotoğrafı diğer sosyal medya hesaplarınızda paylaşmabilirsiniz. Instagram üzerinde paylaşmış olduğunuz fotoğraflarınızı daha sonra diğer sosyal medya hesaplarınız ile paylaşma imkanına sahipsiniz.


instagramda paylaşmış olduğunuz fotoğrafın sağ alt bölümünde yer alan üç noktalı ikonuna tıklayın.
Ardından açılan uyarı ekranında "Paylaş" butonuna tıklayın.

 

instagramda bu şekilde diğer sosyal ağlar ile çektiğiniz fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Diğer sosyal ağlarla paylaşabimeniz için facebook, twitter, tumblr, foursquare, flickr gibi sosyal ağlarda hesabınız varsa paylaşımlar yapabilirsiniz.

Diğer bir yönem ise profil ekranının üsttündeki üç nokta ikonuna tıklayın. Açılan seçenekler ekranında "bağlantılı hesaplar" seçeneğine tıklayın.

 

Ardından ise gelen ekranda hangi sosyal ağda paylaşmak istiyorsanız üzerine tıklayın ve bilgilerinizi girip paylaşmaya hazı oluyor.

 

3 Yöntem ise fotoğrafı çektiniz ve paylaşma ekranında paylaş seçeneği altında istediğiniz sosyal ağın üzerine tıklayın. Tıkladığınız sosyal ağın bilgilerini girdiniz ve son olarak onay ikonuna tıklayarak hem instagramda hemde istediğiniz sosyal ağda aynı anda paylaşmış olursunuz.

 

instagramı flickr nasıl bağlarım

instagramı foursquare nasıl bağlarım


instagramda ister çektiğiniz anda isterseniz önceden paylaştığınız fotoğrafları diğer sosyal ağlar ile paylaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder