PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

6 Aralık 2014 Cumartesi

instagramda fotoğraflarınızı seçtiğiniz kişilere gönderme nasıl yapılır


instagramda direct resim gönderme

instagramda direkt mesaj nasıl atılır


instagram'da paylaşmak istediğiniz fotoğrafların zaman tüneliniz üzerinde görüntülenmesin istemiyorsanız. Fotoğraflarınızı doğrudan seçeceğiniz "maksimum 15" sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

instagram'da paylaşmak istediklerinize direct mesaj olarak paylaşırsanız fotoğraflarınızı sadece paylaştığınız kullanıcılar görüntüleyebilir. Direct paylaştığınız kullanıcılar beğenebilir ve fotoğrafların altına yorum mesajı yazabilir. İnstagramda direct paylaşımlarınız ve fotoğraflar herhangi bir şekilde arama sonuçlarında kesinlikle görüntülenmiyecektir. Paylaşmış olduğunuz fotoğraflar istediğiniz zaman kolayca fotoğrafları silebilirsiniz.

Instagram'da yapmanız gereken fotoğraf çekme ve fotoğrafı düzenleme işlemini tamamladıktan sonra paylaşma ekranında sağ üst bölümde yer alan "Direct" seçeneğini tıklayın. Ardından liste şeklinde karşınıza gelen istagram arkadaşlarınızdan fotoğrafı göndermek istediklerinizin isimlerinin sağ yanında yer alan yuvarlak daire seçme butonuna dokunarak tek tek seçin ve seçim işlemi bittikten sonra fotoğrafınızı göndermek için ileri sekmesine tıklayın.

Instagramda bu şekilde dilediğiniz kişilere özel olarak fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz. Bu yöntem ile gönderileriniz kesinlikle diğer sizi takip edenler göremiyecektir.

instagramda direct fotoğraf gönderme

 Instagram uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki direct simgesine tıklayın.

 

Ardından direct ekranında sağ üstteki + ikonuna tıklayın. 



 

+ ikonuna tıkladınız resmi düzenledikten sonra paylaşmak istediklerinizi işaretleyin ve son olarak sağ üstteki onay ikonuna tıklayın. Bu şekilde direk mesaj gönderebilirsiniz.



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder