PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

14 Aralık 2014 Pazar

wechat nasıl kayıt olunur



WeChat Üye Olma ve Kayıt Nasıl Olunur?

wechat hesap açmak

WeChat mobil mesajlaşma ve görüntülü görüşme uygulamasıdır. WeChat uygulaması ücretsizdir ve bir çok platformluda desteklemektedir.

WeChat Özellikleri Nelerdir?

WeChat uygulaması ücretsizdir ve bir çok platformlu destekler "Android, iOS, Blackberry, Windows Phone ve Symbian" işletim sistemlerinde destekler. Wecaht ile mesajlaşma, ifade ve sticker gönderme, görüntülü arama, sesli notlar, resimler, videolar, konum bilgisi, bireysel ve grup mesajlaşma özelliği vardır. Wecaht ile HD kalitesinde ücretsiz bir şekilde görüntülü aramalar yapabilirsiniz. En güzel özelliklerinden biride Kesinlikle reklamlar ile rahatsız etmiyor.
WeChat rehberinizdekiler ile özel, isterseniz oluşturduğunuz gruplar ile fotoğraf paylaşımlı sosyal bir ağdır. Wechat grup sohbetlerinizi 40 kişiye kadar yapabiliyorsunuz.

Wecaht uygulamasına telefon numaranızla ile hızlı bir şekilde kayıt olabilirsiniz ve WeChat Web'de : Bilgisayarınızdaki tarayıcıdan WeChat ile sohbet edebilirsiniz.

http://web.wechatapp.com adresinde girip inceliyebilirsiniz. Türkçe, İngilizce, almanca, italyanca, fransızca gibi bir çok dili desteklemektedir.

WeChat tüm platformların indirme linklerini için resme tıklayınız.

http://noktayardim.blogspot.com.tr/2014/12/wechat-indir-wechat-nedir-ve-wechat.html




WeChat uygulamasını indirip telefonunuza yükleyin ve uygulamayı açın. Açılan uygulamada sağ alttaki "telefon numarası ile kaydol" seçeneğine tıklayın. gelen ekranda Tam ad yazan yere kullanıcı adınızı yazın. Bölge otomatik gelir ve +90 yazan yerin yanına telefon numaranızı girin ve son olarak unutmayacağınız parola belirleyin. Bu ekranda "telefon numası ile kaydol" butonuna tıklayın.


 

Gelen uyarı ekranında telefon numarası doğrulaması ekranında "tamam" butonuna tıklayın. Ardından telefonunaza onay mesaj kodu gelecektir ve geldiğinde otomatik ekler eklemez ise gelen mesajdaki kodu yazın ve ileri butonuna tıklayın.

 


Telefonunuza girilen kodu test edip onaylıyor. Wechat uygulamasında hesap açtınız ve gelen ekranda arkadaş bulabilmeniz için "tamam" butonuna tıklayın.

 

wechat facebook ile bağlan

wechat facebook


WeChat uygulamasını isterseniz facebook adresinizle eşleştirebilirsiniz veya bağlanabilirsiniz.

Wechat uygulamasında oturumunuzu kapatın ve gelen ekranda sağ üstte "hesabı değiştir" seçeneğine tıklayın. Açılan seçeneklerden "facebook" seçeneğine tıklayın. Facebook seçeneğine tıkladığınızda karşınıza gelen ekranda facebook kullanıcı adı ve şifrenizi girip giriş yap butonuna tıklayın. Giriş yap dediğinizde karşınıza gelen ekranda  sol alttaki "tamam" butonuna tıklayın.





Son olarak alttaki resimdeki ekran gelecek ve siz bu ekranada evet diyerek işlemi tamamlamış olursunuz.




WeChat uygulamasına kayıt olma işlemi sırası ile bu şekildedir ve aynı zamandada facebook ile eşleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder