PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

7 Aralık 2014 Pazar

WeChat grup sohbeti nasıl yapılır

how to create group chat in wechat

WeChat grup sohbeti açma nasıl yapılır


Grup konuşması açma, Grup konuşması ve Grup Sohbetleri nasıl yapılır?

Grup sohbeti listenizde ekli kişilerle toplu olarak grup halinde mesajlaşmak için tercih ederiz.

WeChat uygulaması ile hızlıca grup kurulur ve gruba eklemek istediğiniz kişileri kolayca dahil edebilirsiniz. Gruba telefonunuzdaki kişi listelerinden ekleyebilirsiniz. Wechat uygulaması ile anlık ve hızlı olarak grup halinde sohbet edebilir veya mesajlaşarak arkadaşlarınız ile sürekli birlikte olabilirsiniz. WeChat uygulaması sevdiklerinizle, iş ve okul arkadaşları tarafından kullanılan grup sohbet özelliği oldukça etkilidir.

WeChat uygulaması ile şu anlık gruba ekleme limiti yoktur. WeChat uygulaması ile sevdikleriniz, iş, okul arkadaşlarınız ve dostlarınız ile birlikte düzenlediğiniz toplantı, konferans, etkinlik ve faaliyetler sağlayabilirsiniz. WeChat uygulamasının grup sohbeti yapmadıysanız kesinlikle kişileri davet ederek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

WeChat uygulamasını açın.
Ardından wechat ana sayfasında sağ üstte "+" ikonuna tıklayın.

 

WeChat uygulamasında çıkan ekranda telefonun rehberinde ekli yada eklediğin kişiler WeChat uygulaması kullananlar listelenecektir. Grup sohbeti yapmak istediklerini seçin.

 


Wechat grup sohbeti yapacağın kişileri eklemesini yapın yani seçmek için kişinin karşısında onay kutucuğa tıklayın. WeChat uygulamasında seçme işlemi bittiğinde yukarıdaki yeşil "tamam" ,konuna tıklayın.

  

Bu işlemleri yaptığınızda artık wechata uygulamasında bir grup kurdunuz. Bu grup ile mesajlaşma, resim gönderme gibi bir çok işlme yapabilirsiniz.

 





WeChat uygulaması ile bu şekilde yaparak grup sohbetin nasıl grup açılıp ekleneceğini ve kurulacağını görmüş olduk siz bu şekilde gruplar oluşturabilir ve haberleşebilirsiniz.

1 yorum: