PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

15 Aralık 2014 Pazartesi

instagram etiket kaldırma, gizleme ve silme nasıl yapılır?



instagram etiketlendiğim fotoğrafları silme

instagram etiketlendiğim fotoğrafları kaldırma


Instagramda sizin isteğiniz ile veya isteğiniz dışında sizi etiketlemiş fotoğrafı kendi profiliniz üzerinde gizlemek, kaldırmak veya silmek için sırası ile yapılması gerekenler vardır.

instagram etiketlendiğim fotoğrafları gizleme


Instagramda etiketlenmiş olduğunuz fotoğrafın üzerinde yer alan size ait etiketi buluyoruz ve üzerine tıklamanız gerekiyor yada fotoğrafın sol altındaki üç nokta ikonuna tıklayın ve açılan menüde "profilimde gizle" seçeneğine tıklayın. Bu şekilde etiketlenmiş olduğunuz bu fotoğrafın profiliniz üzerinde görüntülenmesini engellemiş ve gizlemiş olursunuz.

   



Ayrıca aynı sayfa üzerinde yine yer alan "Diğer Seçenekler" seçeneğine tıklayın ve açılan menüde "Beni Fotoğraftan Kaldır" seçeneği tıklayın ve gelen eminmisini uyarı ekranında "evet, eminim" seçeneğine tıklayın. Bu şekilde etiketlenmiş olduğunuz fotoğraftan kendinizi kaldırabiliriz.



 

  


Instagramda bunların dışında etiketlenmiş olduğunuz fotoğrafları tek tek bu işlemi yapmak yerine sizi etiketlemeleri sizin onayınız olmadan yapmanız gerekenler oldukça basittir.

instagram etiket silme

instagram etiketleri gizleme


Instagramda sizin profil sayfanız açın çerçeve içinde insan ikonuna tıklayın. Ardında gelen ekranda sol üstteki alt alta üç nokta ikonuna tıklayın.

 

Açılan ekranda default olarak otomatik ekle seçeneği seçili gelir siz burada elle ekle seçeneğini onay işaretini ekleyin.

 

Elle ekle seçeneği seçtiğinizde sizin onayınız olmadan herhangi biri sizin fotoğrafın üzerinde etiketle yapamıyacaktır.

instagram etiket


Instagramda bu şekilde fotoğraflarınızı Kaldırma, gizleme ve silme işlemini yapmış oluruz.
Umarım sizlere bu anlatımım faydalı olmuştur.

5 yorum:

  1. Merhaba etiketli olduğum fotoğraftan etiketimi kaldırdıktan sonra tekrar aynı fotoğrafta etiketleme yapılmıyor yani ben tekrar resime eklenmiyorum bunun çözümü var mı?

    YanıtlaSil
  2. Bizi abuk subuk insanlar etiketleyerek bildirim geliyor gelmesini istemiyorum nasıl yapacaz yardımcı olun

    YanıtlaSil
  3. Bizi abuk subuk insanlar etiketleyerek bildirim geliyor gelmesini istemiyorum nasıl yapacaz yardımcı olun

    YanıtlaSil
  4. İnstagram bildirim ayarlarından kapatabilirsiniz Kadir Bey

    YanıtlaSil
  5. Merhaba istemediğim halde instagramda ismime hashtag açılmış ve resimlerim var instagrama şikayet ettim ve kaldırılmadı lütfen yardımcı olun zor durumdayım nasıl kaldırılabilir bu resimler

    YanıtlaSil