PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

29 Aralık 2014 Pazartesi

foursquare hesap silme


foursquare hesap silme nasıl yapılır



foursquare hesap silme linki

Foursquare hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıdaki verdiğim linke tıklayın. Ardından silme sebebini belirterek hesabınızı silin "delete account" basın ve hesabınızı silmeyi onayladıktan sonra hesabınız geri getirilmeyecek şekilde tamamen silinecektir.
https://tr.foursquare.com/delete_me


Foursquare uygulaması konum tabanlı sosyal ağ sitesidir. Foursquare uygulamasını kullandıktan sonra hesabını silmek isteyen kullanıcılar vardır ve Foursquare hesabını kalıcı olarak kapatmak için nasıl yapılacağını anlatayım.

Foursquare android ve ios gibi uygulama üzerinden hesap silmenize izin vermiyor ve bu nedenle bilgisayarınızdan www.foursquare.com adresine giriş yapın. Ardından Foursquare.com'a giriş yaptıktan sonra menüden "Ayarlar" sekmesine tıklayın.

Foursquare ana sayfasında sağ üst menüde açılır menüye tıklayın ve açılan menüde "ayarlar" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfanın sağ taraftaki menüden "Privacy Settings" Gizlilik Ayarları bağlantısına tıklayın. Bağlantı sizi gizlilik ayarları sayfasına yönlendirecektir ve sayfanın alt kısmına gidin ve sayfanın en altında bulunan "delete your account." Hesabınızı silmek istiyor musunuz seçeneğine tıklayın. Hesabınızı silmek istiyor musunuz tıkladığınızda sizi diğer sayfaya yönlendiriyor. Bu yönlendirildiğiniz sayfanın en altına inerek "Delete Account" Hesabı Sil butonuna tıklayın.




Foursquare hesap silmek bu şekilde yapılmaktadır. Akıllı telefonarınızdaki Foursquare uygulamasından silme, kapatma işlemini şuanda yapılamıyor.

Hatırlatma; Foursquare Hesabı Sil’e tıkladığında bütün verilerin bir daha kurtarılamayacak şekilde silinecektir. Kısaca diyebilirizki Profiliniz, check-inleriniz, tavsiyeler, rozetler vs.. hepsi tamamen  silinecektir.

Paylaşılmayan bilgi bilgi değildir.

https://www.facebook.com/noktayardim


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder