PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

11 Aralık 2014 Perşembe

WeChat ile Video ve Resim Gönderme Nasıl Yapılır?



wechat ile video gönderme


WeChat ile akıllı telefon rehberinizde ve sizin salla, yakındaki kişiler ve qr kodu ile eklediğiniz kişilere resimler, fotoğraflar, videolar, ses kayıtları gönderebilirsiniz. WeChat ile sizde ekli tüm  arkadaşlarınız ile medya içeriği paylaşmanın en kolay ve hızlı yollarından bir tanesidir. WeChat yeni çektiğiniz bir fotoğrafı, videonuz ve ses kaydınızı hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.


WeChat ile akıllı telefon rehberinizde ve sizin salla, yakındaki kişiler ve qr kodu ile eklediğiniz kişilere ses kayıtları yaparak yollayabilirsiniz.

Örneğin; eşinize, anne, babanıza ve tüm sevdiklerinize fotoğraf çekerek, video çekerek ve ses kayıtları yaparak o anları güzel sürprizler hazırlayabilir ve gönderirsiniz.

Şimdi WeChat uygulaması ile ses, fotoğraf ve video nasıl gönderebiliriz resimli şekilde anlatalım.,

WeChat uygulamasını açın ve "kişiler" sekmesi ikonuna tıklayın. Kişiler listesinden fotoğraf, video ve ses dosyası göndereceğiniz kişinin üzerine tıklayın. Kişinin üzerine tıkladınız karşınıza kişinin ekranı gelecek bu ekranda "mesaj" butonuna tıklayın.

 



 Ardından kişinin mesajlaşma ekranı gelecek ve siz bu ekranda "+" işaretine tıklayın. Açılan menüde "resimler", "görünüm" ile resimler, videolar ve ses kayıtlarınızı gönderebilirsiniz.

   


WeChat uygulaması ile akıllı telefonunuzdaki fotoğraflarınızı, videolarınızı ve ses kayıtlarınızı en hızlı şekilde gönderebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder