PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

9 Aralık 2014 Salı

WeChat ile Mesajlaşma Nasıl Yapılır?



WeChat uygulamasının gelişmiş mesajlaşma hizmeti vardır. Wechat ile telefonunuzdaki rehberiniz kişi listenizde bulunan ve WeChat uygulamasına sahip kişiler ile istediğiniz an ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz. Wecahat ile mesajlaşabilmek için wifi veya mobil internetinizin olması gerekiyor.

WeChat uygulamasında birbirinden güzel özellikler sunulmaktadır. Wechat uygulaması ile sevdikleriniz, dostlarınız, arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile mesajlaşırken daha fazla keyif almanızı sağlıyor.

WeChat uygulaması ile mesaj gönderdiğiniz kişinin mesajınızı okuyup okumadığı size mesaj yazdıklarında görebilirsiniz.

WeChat görüntülü sohbet ve sesli aramalar için tavsiye edeceğim bir uygulamadır. WeChat ile sadece mesajlaşmada yapabilirsiniz.

WeChat uygulaması ile nasıl mesaj yazabilir size resimli olarak anlatayım.

Wchat uygulamasını açın ve ana sayfada kişiler sekmesine tıklayın. Görüşmek istediğimizi kişiyi seçin ve mesajlaşmaya başlaya bilirsiniz.

   

kişi ile mesajlaşma ekranında mesaj yazabilirsiniz, ifadeler gönderebilir, fotoğraf gönderebilir, konum paylaşabilir, sesli ve görüntülü sohbet edebilirsiniz.

  

 Wechat uygulaması bir çok güzel özellik barındırmaktadır. Bence whatsapp uygulamasından bir çok özellik olarak çok iyidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder