PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

3 Aralık 2014 Çarşamba

skype kameralı görüşme nasıl yapılır


skype görüntülü konuşma nasıl yapılır

skype kamera ile görüşme nasıl yapılır


Skype'a ve bir web kamerası, uyumlu bir akıllı telefona veya tablet'e sahip olan herkesle ücretsiz görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

skype kamera ile görüşme nasıl yapılır

skype kameralı davet nasıl yollanır


Skype'de kamera ve ses ayarlarını hallettikten sonra görüntülü ve sesli görüşmeye hazır olursunuz. Skype'de bilgisayarınızda mikrofonunuz var ve mikrofon ayarını yaparsanız. Hem sesli hem görüntülü Görüşmeyi aynı anda yapabilirsiniz.

Skype'de görüntülü konuşma daveti nasıl göndermek için görüşmek istediğiniz "kişinin profiline" tıklayın ve görüntülü çağrı yapma ikonuna tıklanır.



Yada menüden aynı şekilde "çağrı" seçeneğine tıklayın ve açılan menüde "görüntülü çağrı" seçeneğine tıklayarak görüntülü ve sesli görüşme yapabiliyoruz.



Skype'de sadece sesli konuşma yapmak için kişi kartına tıklayın ve sol menüde kişi kartının yanında telefon simgesine tıklayın.

Skype'de görüntülü çağrı yap veya çağrı yap daveti gönderen sizseniz davet gönderdiğiniz kullanıcının kabul etmesini bekleyeceksiniz, Yine görüntülü çağrı yap veya çağrı yap davetini gönderen karşı tarafsa o zaman görüntülü arama davetini kabul edip görüntülü sesli konuşmaya karşındaki kullanıcı ile başlayabilirsiniz.

skype görüntülü konuşma nasıl yapılır

görüntülü görüşme skype


Skype'de karşı kullanıcın görüntülü sohbet edemiyorum ya da beni göremiyor diyorsanız bu durumda bilgisayarınızın veya notebook'un tekrardan görüntü, ses ayarlarını kontrol edin.

Hatırlatma: Kameranız bir program tarafından kullanılıyorsa örneğin: Facebook veya diğer sosyal ağlar tarfından işte bu durumda karşı kullanıcı ile görüntülü görüşme yapamazsınız. Skype ile görüşme yapmanız için ayarlarınızı tekrar kontrol ettikten sonra kameranın çalışıp çalışmadığını test ediniz. Cihazınızda ayarları yaptıktan sonra skype'de görüntülü ve sesli görüşme yapabilirsiniz.

skype telefondan görüntülü görüşme nasıl yapılır

tablette skype görüntülü konuşma nasıl yapılır


Skype uygulaması ile nerde ise tüm platformlarda çalışmaktadır. Telefonunuzdan ve tabletlerinizdende skype ile sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Skype ile görüşme çok rahat ve güzeldir. görüntülü ve sesli görüşme yapabilmek için skype uygulamasında herhangi bir ayar yapmanızada gerek yoktur.

telefondan skype görüntülü konuşma

skype görüntülü görüşme android

Akıllı telefonunuza google play store'da skype uygulamasını indirin ve kurun. Ardından uygulamayı çalıştırın ve kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Skype ekranında kişiler sekmesine tıklayın ve görüşme yapmak istediğiniz kişi kartına tıklayın.

 

 Kişi kartı ekranı gelecek siz burada ister mesaj yazabilir, ister sesli görüşme yapabilir veya görüntülü sohbette yapabilirsiniz. Görüntülü sohbet için sohbet edeceğiniz kişinin sol altta kamera simgesine tıklayın. Ardından karşı kullanıcıya görüntülü görüşme isteği gönderilir kabul ederse karşı kullanıcı görüntülü görüşmeye başlayabilirsiniz. Son olarak görüşme bittiğinde sağ alttaki kırmızı telefon simgeli butona tıklayın ve görüşmeyi sonlandırın.

  

Skype ile görüşme bu kadar rahattır.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder