PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

18 Aralık 2014 Perşembe

instagram hashtag nasıl kullanılır




instagram hashtag nasıl yapılır

instagram hashtag ne işe yarar

Hashtag = Hash(#) + tag(etiket)
Hashtag "#" (diyez ya da etiket) simgeyi ile gösterilir.
Instagram'da #hashtag kullanarak etkileşiminizi arttırabilirsiniz.
Hashtag "etiket" oluştururken rakam kullanabilirsiniz.
Hashtag "etiket" için $ veya % gibi karakterler işe yaramaz.
Hashtag "etiket" kendi gönderiniz için oluşturabilirsiniz.
Hashtag "etiket" başka kullanıcının gönderisine yorum olarak yazdığınız Hashtag "etiket" size hiç bir katkısı olmayacaktır.
Hashtag "etiket" Instagramda bir gönderi için maksimum Hashtag "etiket" adedi 30'dur. Instagramda fazla Hashtag "etiket" yazdığınız zaman gönderinizi paylaşırken hata alırsınız.
Hashtag "etiket" Apple iOS'un eski versiyonlarını kullananlar Hashtag "etiket" üzerine tıkladığında o Hashtag "etiket" gönderilere ulaşamazlar ve bunun yerine "Profil" > "Arama" > "Etiketler" bölümünü kullanabilirsiniz.

# Hashtag ( Etiket ) instagram kullanıcıların mesajlarını kategori eden semboldür.
# Hashtag ( Etiket ) Tüm mesajlar aynı konuya aittir
# Hashtag ( Etiket ) oluşturduğunuz da bütün kullanıcılar o konu hakkında fikirlerini belirtebilir.
En iyi # Hashtag " Etiket " kısa olanıdır. # Hashtag " Etiket " Uzun olunca gözü yoruyor ve insanlar onları okumaktan sıkılabilir. 
Klavyemizden #(diyez) işaretini alt gr + 3'e birlikte basmalısın. klavyeden numlock tarafından değil harflerin üstündeki 3 tuşuna basmalısınız. Klavyeden Alt Gr + 3 Tuşuna bastığınızda  # ile hashtag ( etiket )

Örnek vermek gerekirse;
#BizeHerYerTrabzon
#UltrAslan

Instagramda hashtag "etiket " eklemek için paylaşmış olduğunuz fotoğrafın altında yer alan yorum alanı üzerine eklemeyi unutmuş olduğunuz etiketleri yani hashtag ekleyebilirsiniz. Instagramda fotoğraflarınızın altına ilgili hashtag ekleme çok önemlidir. Instagramda maksimum 30 adet hashtag yazabilirsiniz.


Instagram'da hashtag "etiket" kullanımı gönderiyi paylaşmadan önce karşımıza gelen ekrandaki "açıklama" bölümüne eklenerek yapılır yada daha önceden (hashtag "etiket" ) paylaşmış olduğunuz fotoğraflarınızda kullanmak isterseniz. Yada unuttuğunuz bir hashtag "etiket" için sonradan ekleme yapabilirsiniz. Bunun için paylaştığınız fotoğrafın altında yorum olarak ekleyebilirsiniz.


 

Instagramda kullandığınız hashtaglar "etiketler" için profilinizin herkese açık olması gerekmektedir.


Hashtag, başına diyez işareti ile yazdığımız her şeydir.

3 yorum: