PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

28 Aralık 2014 Pazar

facebook kişinin engelini kaldırma nasıl yapılır


facebook kişi ekleme engeli kaldırma

facebook kişi ekleme engeli kaldırma


Bir önceki konuda facebook'ta kullanıcıyı engellemeyi size anlatmıştım ve size anlatacağım bu konuda ise çeşitli sebeblerden ve nedenlerden dolayı engellediğimiz facebook kullanıcısı engelini kaldırmayı anlatmaya çalışacağım. Facebook'ta engellediğiniz kişi veya kişilerin engel kaldırma programı gibi şeylerle uğraşmanıza hiç gerek yoktur. Siz engel kaldırmayı programsız sadece facebook'tan yapabilirsiniz.

Facebook'ta kişi engellemeyi kaldırma konusunu size hem telefonunuzda hemde bilgisayarınızdaki tarayıcılarınızda nasıl yapabileceğinizden ve android uygulamasından nasıl yapabileceğinizi kısaca anlatmaya çalışacağım. Facebook'ta yapacağımız engellemeyi kaldırma işlemi için facebook'ta arkadaş listemizde engellediğiniz herkes için geçerli olacaktır.

Facebook'ta bazen listenizde ekli olsun olmasın canınızı sıkan paylaşımlar gördüğünüzde, Sizi rahatsız eden ya da görmek-görünmek istemediğiniz kişi veya kişiyi engelleme nasıl yapabileceğinizi size anlatmıştım ve aynı şekilde engelleme yaptığınız kişilerin engelini kaldırmayı resimli olarak anlatmaya çalışacağım.

Facebook'a tarayıcınızdan giriş yapın ve sağ üst köşedeki çıkış yaptığınız aşağı ok ikonuna tıklayın. ardından açılır menüde "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. Gelen ekranda sağ menüde "Engelleme" sekmesine tıklayın.



Yada Facebook'ta aynı işlemi bu linke tıklayarak gidebilirsiniz.
https://www.facebook.com/settings?tab=blocking

Engelleme sekmesine tıkladığınızda sol menüde "engellemeleri yönet" altında "Kullanıcıları engelle" sekmesi altında "kullanıcıları engelle" seçeneği altında engelleme yaptığınız kullanıcının yanındaki "engelini kaldır" seçeneğine tıklayın.

 

Engelini kaldır seçeneğine tıkladığınızda size engellemeyi kaldırmak istediğinizi uyaran ekran gelecektir. Siz bu uyarı ekranında "onayla" butonuna tıklayın. Facebook'ta bu şekilde kişi veya kişilerin engellemelerini kaldırabilirsiniz.





Facebook'ta bazen listenizde ekli olsun olmasın canınızı sıkan paylaşımlar gördüğünüzde, Sizi rahatsız eden ya da görmek-görünmek istemediğiniz kişi veya kişiyi engellemeyi kaldırma nasıl yapabileceğinizi size resimli olarak anlatmaya çalıştım.

facebook kişi engeli kaldırma android

facebook'ta kişi ekleme engeli kaldırma



Android telefon veya tabletinizde facebook uygulamasını açın ve ayarlar ikonuna yani sağ üstteki üç yatık ikonuna tıklayın. Ardından gelen ekranda "Engelleme" seçeneğine tıklayın. Engelleme seçeneğine tıkladığınızda kullanıcıları engelle ve engeli kaldırma yapabiliyoruz. Engellemeyi kaldırma yapmak istediğiniz kullanıcı adının yanındaki "engelleyi kaldır" butonuna basın.

Engellemeyi kaldır butonuna bastığınızda karşınıza uyarı ekranı gelecek siz bu ekranda "Engellemeyi kaldır" onay butonuna tıklayınız.

    

   

 

Hatırlatma: Engellemeleri kaldır onay ekranı bilgilerini okumalısınız

Facebook'ta kişi veya kişileri engellemeyi kaldırma işlemi ister bilgisayarınızdan isterseniz android uygulamasından engellemeyi kaldırma bu şekilde yapabilirsiniz.


Paylaşılmayan bilgi bilgi değildir.

https://www.facebook.com/noktayardim


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder