PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

18 Aralık 2014 Perşembe

Ttnet Modem Kullanıcı Ayarları Nasıl Yapılır?



Modem ayarları bazen sıfırlana bilir, Modeminiz fabrika ayarlarına döner, bazen ise modemi resetleyebilirsiniz böyle durumlarda ne yapılır?


TTnet Modem müşterileri için modem kurulumunda Ttnet kullanıcı adı ve şifreleri modem kurulumunda gereklidir. Modemi reset ile fabrika ayarlarına döndüğünde modeminizi arayüzü kullanıcı adı ve şifresi ve tüm bilgiler varsayılan değerlere geri dönecektir. Böyle bir durumda modeminize ait fabrika ayarı olan varsayılam kullanıcı adı ve şifrelere ihtiyacınız olacaktır. Eğer kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsanız müşteri hizmetlerini aramanız gerekecektir. Ttnet müşteri hizmetleri numarası 444 0 375'tir. Reset attığınız modeminizin marka ve modeli önemlidir.

Modem arayüzüne giriş bilgileri aşağıdaki listeden marka ve modelinizi seçerek varssayılam modem şifrelerinize ulaşabilirsiniz.

Modem arayüzüne giriş yaptığınızda Ttnet kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi modem arayüzüne girmeniz gerekiyor. Modem arayüzüne Ttnet kullanıcı adınıza@ttnet olacak şekilde giriniz. @ttnet uzantısı doğru şekilde yazılmamışsa bir web sitesine erişmeyi denediğinizde otomatik olarak ttnet uyarı sayfasına yönlendirilirsiniz.

Modem ayarlarında dikkat edilmesi gerekenler?
Kullanıcı adınızın sonuna “@ttnet” uzantısını olmalıdır.



Kullanıcı adınızı yazarken Türkçe karakter (ç,ö,ş,ı,ğ,ü) kesinlikle kullanmayınız ve bosluk olmamasına dikkat ediniz.
Kullanıcı adınızın altındaki şifre bölümüne şifreyi doğru giriniz.
Modeme şifrenizi yazarken büyük ve küçük harf duyarlılığına dikkat ediniz.
ADSL kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru girdikten sonra diğer modem ayarlarınızda yer alan PPoE/LLC ve VCI/VPI değerini VPI = 8, VCI = 35 olarak yapılandırın ve kaydet diyorsunuz. İnternet kullanmaya başlayabilirsiniz.

Modem arayüz giriş kullanıcı adları ve şifreleri için lütfen tıklayınız.
 

 



 

Tarıyıcılarınızdan modeminizin modeline göre adres satırına giriş yaptığınız bilgileri girip kaydettiğinizde internet kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder