PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

5 Aralık 2014 Cuma

skype bildirim sesi

skype bildirim ayarları

skype gelen çağrı zil sesi değiştirme


Skype'de bildirim ve ses ayarlarını yapabilirsiniz. Skype açın ve ana sayfasında "araçlar" sekmesine tıklayın. Açılır menüde "Seçenekler" seçeneğine tıklayın.





Seçenekler seçeneğine tıkladığınızda karşınıza Skype Seçenekler penceresi açılacaktır ve bu ekranda bildirim ayarlarını ayarlamak için sol menüdeki "Bildirimler" tıklayın.

 

   



Bildirim ayarları ekranına geldik ve bildirim ayarlamalarını bu ekranda yapıyoruz. Bildirim ayarlarında sırası ile "çevrimiçi olduğunda, çevrim dışı olduğunda, çevrim içi olduğunda (facebook'ta), çevrim dışı olduğunda (facebook'ta), anlık mesaj başlatıldığında, görüntülü bir mesaj gönderdiğinde, dosya gönderdiğinde, kişi ayrıntılarımı istediğinde, sesli mesaj bıraktığında, yeni yaşına (doğum günü) girdiğinde ve kişi gönderdiğinde bildirimlerini açabilir veya kapatabilirsiniz.

Bu seçenkler eğer Skype'de bu bildirimler, uyarılar sizi rahatsız ediyor ise seçeneğinin onay işaretini kaldırın ve bu şekilde sesli uyarıları engellemiş olursunuz. Son olarak işlem bittiğinde “Kaydet” butonuna tıklamayı kesinlikle unutmayın. Unutursanız bildirimler eskisi gibi devam edecektir.

Skype uygulamasında bildirimlerin ses ayalarını ise bildirimlere tıkladığınızda altında “Sesler” bölümünden tıklayın ve sol menüde değişikliklerini yapabilirsiniz.

 

Seçenekler ekranından sol menüde sesler tıkladığınızda karşınıza ses bildirim ayarlarını ayarlarını yapabilirsiniz ve bu şekilde ses ayarlarını'da halletmiş olursunuz. Bu ekranda isterseniz tüm sesleri kapatabilir isterseniz istediğinizi açıp istediğinizi kapatabilirsiniz. Son olarak "Kaydet" butonuna tıklayarak açılan ekranları kapatırız.

android skype zil sesi değiştirme

skype zil sesi değiştirme iphone

Skype android uygulamasının bildirim ayarlarını yapabilmeniz için sırası ile yapmanız gerekenler.
Telefonunuzda skype uygulamasını açın.
Skype ana sayfasında iken telefonunuzun "menü tuşuna" basın ve açılan menüde "ayarlar" seçeneğine tıklayın. 
Açılan ekranda "Bildirim ayarları" seçeneği altındaki "Bildirimler" seçeneğine tıklayın.


   

Gelen bildirim ekranında isterseniz tüm bildirimleri kapatabilirsiniz isterseniz istediğiniz açıp kapatabilirsiniz. Tüm bildirimleri kapatmak için en üstte bildirim seçeneği yanında açık butonuna tıklayın ve kapalı pozisyona getirin. Yada dilediğiniz seçeneği kaldırmak için yanındaki onay işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır.

 

1 yorum: