PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

23 Aralık 2014 Salı

whatsapp şifre koyma



whatsapp nasıl şifre koyulur

whatsapp mesajları şifreleme


WhatsApp uygulamasında herhangi bir şifre mevcut değildir. Eğer telefonunuzdaki herhangi bir uygulamaya veya WhatsApp uygulamasına şifre koymak isterseniz, bunun için uygulamalar vardır.

WhatsApp mesajlaşmanın en kötü yönü şifre veya kilit koyamıyorsunuz. Telefonların ekran kilidi kullanmıyorsanız; en büyük sorunlardan birisidir. WhatsApp yazışmalarınızı karıştırabilecek aile fertleriniz olabilir. WhatsApp'ta bu gibi durumlar bir hayli can sıkacaktır. WhatsApp için kullanabileceğiniz oldukça etkili ve güçlü uygulamalar vardır.

whatsapp şifre koyma android

WhatsApp'a şifre koymak için Android işletim sistemli akıllı telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en etkili uygulama "Messenger and Chat Lock" eksik yönü IOS ve Windows Phone gibi işletim sistemlerini desteklemiyor. Messenger and Chat Lock eksi yönü diğer platformlarda desteğinin olmamasıdır. Android cihazlar için çok güçlü bir üçüncü parti yazılımdır. Messenger and Chat Lock kesinlikle WhatsApp'a şifrelemede kesinlikle tavsiye ederim. Messenger and Chat Lock yazılımı indirmek için tıklayın.




Messenger and Chat Lock sadece whatsapp şifre koymuyor diğer popüler olarak kullanılan çoğu anlık mesajlaşma servisini desteklemektedir. Messenger and Chat Lock'un desteklediği anlık mesajlaşma servisleri şunlardır; WhatsApp, LINE, WeChat, Telegram, Viber, Hangouts, gmail, GTalk, Facebook Messenger, Kik Messenger, Tango, Yahoo Messenger, Standart SMS mesajları ve albümlerinize şifreleme yapabilirsiniz.

Messenger and Chat Lock android markette yer alan tüm mobil mesajlaşma uygulamalarıyla uyumludur. Messenger and Chat Lock uygulaması eğer Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda ve tabletlerinizde SMS veya anlık mesajlaşma uygulamalarında saklanan mesajları şifrelemek isterseniz kullanabileceğiniz ücretsiz bir mesaj gizleme uygulamasıdır. 

Android cihazlar için WhatsApp uygulamasını şifrelemek için kullanabileceğiniz bu etkili uygulamadır. Messenger and Chat Lock size haberiniz olmadan özel mesajlaşmalarını kimse okuyamayacak ve bu şekilde gizli yazışmalar yapabileceksiniz.

whatsapp şifre koyma android whatsapp şifre koyma


whatsapp şifre koyma iphone


iphone cihazlarınız için ise "Password for WhatsApp Messages" uygulamasını güçlü bir yazılımdır. Password for WhatsApp Messages uygulaması ile mesajlarınızıda şifreleyebilirsiniz. Ios cihazlarınız için whatsapp'ta şifre koyabileceğiniz en güçlü 3 parti uygulamadır.




whatsapp şifre koyma windows phone


Windows phone cihazlarınız için whatsapp'a şifre koyabileceğiniz en güçlü "App Locker" uygulamasıdır. App Locker windows phone cihazlarınızda whatsapp şifre koyabilirsiniz. App Locker desteklediği bir çok mobil uygulamalar vardır. Desteklediği mobil uygulamalar şunlardır; Facebook, Facebook messenger, Wechat, Whatsapp, Viber, twitter, Vine, 6Snap gibi uygulamalarıda şifre koyabiliyorsunuz.








WhatsApp uygulamasına desteklediği işletim sistemine göre 3 parti uygulamalar yükleyerek şifre koyabilirsiniz.

whatsapp şifreleme


Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder