PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

8 Aralık 2014 Pazartesi

wchat salla nasıl yapılır

wechat yakındaki kişiler nasıl yapılır


Wechat uygulaması ile arkadaş bulme ekleme birden fazla yöntem vardır.

WeChat QR kodu tara, salla ve yakındaki kişiler seçenekleri ile arkadaş bulabilirsiniz.

 qr kodu

qr kodu nedir

QR Code  (Quick Response Code) "Çabuk Tepki Kodu" akıllı telefonlar ile gelişmeye başlamış ve akıllı telefonların kamerası ile okutulabilen bir barkod  sistemlerine denir. 

Android işletim sizteminde kullanırken sık sık karşınıza çıkacak olan QR Code'un ne olduğunu ve ne işe yaradığını sizlere anlatacağım..
"QR Code" bir internet sitesine ait linki içerebilir ve Barkod Okuyucu'ya QR Code'u okuttuğunuzda sizi işlenen internet sitesine yönlendirebilir veya sosyal medya kullanıcı kimliği olabilir.

Genelde siteler program tanıtımlarında uzun uzun linkler vermek yerine programların ve internet site adresinin QR Code'larını kullanırlar.

Wechat uygulaması ile kişilerin qr kodunu mail yoluyla yada sitelerden veya sosyal medya ile gönderilir ve qr kodu seçeneğine tıklarız. Açılan ekranda barkod ekranını barkodun üzerine getirin barkodu otomatik okuyup kullanıcı kimliği sayfasına yönlendirecektir.

   

Wechat uygulaması qr kodunuzu öğrenmeniz için ana sayfada sol alttaki "ben" ikonuna tıklayın. Açılan ekrandan kimliğinizin yanındaki koda tıklayın. Açılan kod ekranı sizin kodunuz arkadaşlarınıza göndererek sizleri ekleyebilirler.

 


Örneğin : Wechat uygulaması kodum benim bu kodu okuttuğunuzda otomatik benim kimliğime yönlendirecektir sizleri.







Bu şekilde barkod okutarak wechat uygulaması ile arkadaş ekleyebilirsiniz.

wechat salla özelliği


Wechat salla özelliğini açtığınızda sallama yaparak o anda sallayan kullanıcı kimliğini çıkarıyor ve bu şekilde tanımadığınız farklı insanlarla yazışabilirsiniz.


Salladınız arama yapıyor o anda kim sallarsa karşınıza rastgele çıkarıyor ve siz ismin üzerine dokunun ve mesaj atabilirsiniz.

wechat uygulaması ana sayfadan "keşfet" tıklayın ve "salla" seçeneğine tıklayın.

 


    

wechat yakındaki kişiler

wechat yakındaki kişileri bulma çok basit ve güzeldir.

wechat uygulamasını açın ve ana sayfada "keşfet" seçeneğine tıklayın. Açılan ekranda yakındaki kişilere tıklayın. Size en yakın wechat uygulamasını kullanan kişiler yakın mesafeden uzak mesafeye kadar listelenecektir.

   

   




Wechat qr kodu, salla ve yakındaki kişiler ile wechat uygulaması size pratik arkadaş bulma ve yardımcı olacaktır.

6 yorum:

  1. Merhaba eşimle bu uygulamayı yeni kullanmaya başladık fakat ne hikmetse esimin listesinde tanimadigimiz ve özellikle kadin profilleri var bir çoğu da müstehcen benim rehberimde sadece arkadaslarim var uygulamada mı sıkıntı var esimde mi anlayamadik bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba eşimle bu uygulamayı yeni kullanmaya başladık fakat ne hikmetse esimin listesinde tanimadigimiz ve özellikle kadin profilleri var bir çoğu da müstehcen benim rehberimde sadece arkadaslarim var uygulamada mı sıkıntı var esimde mi anlayamadik bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  3. Merhaba eşimle bu uygulamayı yeni kullanmaya başladık fakat ne hikmetse esimin listesinde tanimadigimiz ve özellikle kadin profilleri var bir çoğu da müstehcen benim rehberimde sadece arkadaslarim var uygulamada mı sıkıntı var esimde mi anlayamadik bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba eşimle bu uygulamayı yeni kullanmaya başladık fakat ne hikmetse esimin listesinde tanimadigimiz ve özellikle kadin profilleri var bir çoğu da müstehcen benim rehberimde sadece arkadaslarim var uygulamada mı sıkıntı var esimde mi anlayamadik bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  5. KEŞFET E BASIP SALLA ÖZELLİĞİNİ ÇALIŞTIRAMIYORUM.YARDIMMMM

    YanıtlaSil
  6. KEŞFET E BASIP SALLA ÖZELLİĞİNİ ÇALIŞTIRAMIYORUM.YARDIMMMM

    YanıtlaSil