PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

10 Aralık 2014 Çarşamba

WeChat Sesli ve Görüntülü arama nasıl yapılır


 

wechat görüntülü konuşma nasıl yapılır

wechat görüntülü arama nasıl yapılır

WeChat ile ücretsiz görüntülü ve sesli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. WeChat uygulaması ile gelişmiş özellikleri sayesinde HD kalitesinde net görüntülü sohbetler yapabilirsiniz. WeChat ile akıllı telefonunuzdaki rehberdeki arkadaş listenizden istediğiniz kişiyi seçerek kolay bir şekilde arama yapabilir ve dilediğiniz kadar konuşabilirsiniz.

WeChat uygulaması bir çok platform desteği vardır. Desteklediği platformlar Android, iOS, Blackberry, Windows Phone ve Symbian işletim sistemlerinde çalışma özelliğine sahiptir.

wechat görüntülü konuşma ücretlimi


WeChat ile görüntülü ve Sesli Sohbet için internetiniz varsa artık konuşmak ve mesajlaşmak için ekstra bir para vermenize gerek kalmadan görüşebilirsiniz.

WeChat ile görüntülü sohbet ve sesli arama nasıl yapılır resimli olarak gösterelim.

WeChat uygulamasını açın ve kişiler sekmesine tıklayın. Görüşmek istediğiniz kişi kartına tıklayın ve kişi kartı açılınca mesaj butonuna tıklayın.

 

 kişinin mesajlaşma ekranı gelecek ve siz bu ekranda sol alttaki "+" işaretine tıklayın. + işaretine tıkladığınızda menü açılacak siz bu menüde "sesli arama" seçeneğine tıklayın. Eğer görüntülü sohbet yapmak istiyorsanız menüyü sola doğru kaydırın ve yeni ekranda "görüntülü arama" seçeneğine tıklayın.

   


 Bu şekilde wechat uygulaması ile görüntülü ve sesli sohbet edebilirsiniz. Wechat kesinlikle tavsiyemdir.

wechat görüntülü konuşma sorunu



Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder