PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

20 Aralık 2014 Cumartesi

instagram fotoğraf kaydetme




instagram fotoğrafı telefonunuza kaydetme

instagramdaki fotoğrafları kaydetme

Instagram uygulaması ile çektiğiniz fotoğrafların varsayılan olarak otomatik olarak telefonunuzun dosyalar içinde resimlere kaydedilmektedir.
Instagramda çektiğiniz fotoğrafların telefonunuza kaydetmemesini istiyorsanız yapmanız gereken profil sayfanız üzerinden üç nokta ikonuna tıklayın. Seçenekler ekranında "Asıl Fotoğrafları Kaydet" seçeneğini pasif hale getirin. Bu şekilde telefona kaydetmeyecektir. "Asıl Fotoğrafları Kaydet"  seçeneğini aktif ederseniz telefonunuza gene kaydedecektir.

   

 

bilgisayar üzerinden instagram fotoğraflarınızı ve başka kullanıcıların fotoğraflarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.


http://instagrabbr.com



Bu linke tıklayın ve siteye giriş yapın. Ardından fotoğraflarını indirmek için yapmanız gereken şey "Search" butonu yardımıyla arama yapmalısınız. Bu işlem ile ister kendi isterseniz başka bir kullanıcıya ait Instagram fotoğraflarını indirme yapabilirsiniz. Sırası ile kullanıcının Instagram kullanıcı adını ilgili alana girerek yine "Search" butonu yardımıyla arama yapın. Sonrasında karşınıza çıkan fotoğrafların üzerine tıklayarak büyütün yada fotoğraf üzerine sağ tık yaparak "resmi farklı kaydet" "Save image" seçeneğini seçerek bilgisayarınızın istediği yere kaydedebilirsiniz. Aynı şekilde telefonunuzdan herhangi bir tarayıcı ile giripte bu işlemi yapabilirsiniz vebu şekildede telefonunuzada fotoğrafları kaydedebilirsiniz.

 

   
Telefonunuza instagram fotoğrafını bir başka yöntem ise ekran görüntüsünü alma bu yöntem bütün akıllı telefonlardan ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

instagramdan fotoğraf kaydetme iphone

https://itunes.apple.com/us/app/instasave-photo-video-downloader/id798533886?mt=8


iOS kullanıcıları için de gerekli olan uygulama "InstantSave" bu uygulamayı açın ve indirmek istediğiniz fotoğrafları seçiniz. Ardından Alt kısımda bulunan "Multisave" butonuna tıklayın. Fotoğraf telefonunuza kaydedilecektir.

 

instagramdan fotoğraf kaydetme android

https://play.google.com/store/apps/details?id=bml.prods.instasave&hl=tr




Android için "InstaSave" uygulaması ile fotoğrafları ve dieolarınızı telefonunuza kaydedebilirsiniz.  kullanımı son derece basit ve güzeldir.

"InstaSave" uygulamayı yükledikten sonra, Instagram hesabınıza giriş yapman. Giriş yaptıktan sonra hesabınızda paylaştığınız tüm fotoğrafları görebilirsiniz. Bir fotoğrafı indirmek için ise şu adımları izlemelisiniz. Ilk olarak indirmek istediğiniz fotoğraflara bir kez tıklayın. Fotoğraf veya fotoğraflar seçili durumu gelecektir. Uygulamanın üst kısımda yer alan disket ikonuna basarak fotoğrafı kaydet diyoruz. Onay verdikten sonra fotoğraf telefonunuza veya tabletinize kaydedilecektir. Telefonunuzda Galeri veya resimler bölümüne giderek fotoğraflarınızı görebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder