PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

24 Ekim 2014 Cuma

Youtube'da Nasıl Yorum Yapılır?

Youtube video paylaşma ve yorum yapmanız için google gmail hesabınızın olması şarttır. Google e-posta hesabı aldıktan sonra youtube üyesi oluyorsunuz. Gmail hesabınız oluğunda otamatik paylaşma ve yorum yapabiliyorsunuz.


youtube yorum yapma
youtube yorum yapma


Youtube'da yorum yapmak istediğiniz video'ya gidin ve videonun altında tüm yorumlar veya henüz yorum yok'un altında bulunan alana yorum yazısı yazabilirsiniz. Youtube'da uzun uzadıya yorumlar yazdığınızda yorumun devamını gör şeklinde kısa gözükür. Youtube'da bu şekildeki yorumlara genelde bakılmaz. Yaptığınız yorum yazdığınızda kısa ve öz olsun.

Youtube yorumları istediğinizde google plus'ta paylaşma imkanı sunuyor. Google plus'ta paylaşmak istemezseniz google +'da paylaş linkini kaldırıyorsunuz.

Yayınla butonunun yanındaki "Herkese açık" yazısına tıkladığınızda ise herkese açık şeklinde mavi buton bulunacak solda, isterseniz "X" ikonuna tıklayarak herkes kısmını kapatabiliyoruz. Youtube yorumunu isteğinize bağlı olarak düzenleyin ve ardından yayınlayabilirsiniz.

Hatırlatma: Youtube'da video'nun altında bu video için yorumlar devre dışı bırakıldı uyarısı varsa bu durumda video yayınlayan kullanıcı video'yu yoruma kapatmıştır. Bu gibi durumda yorum yapamazsınız.

youtube yorum yapma
youtube yorum
youtube yorum yapma
youtube yorum

youtube yorum yazma


4 yorum:

  1. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde ( https://noktayardim.blogspot.com.tr/2014/10/youtubeda-nasl-yorum-yaplr.html​​​​​​​ buradan) Youtube hizmetlerimizle ilgili ufak bir bilgi notu ve sayfamıza ait bir link (http://www.sadeceon.com/youtube) paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Ekrem Yüksel
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil