PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

7 Ekim 2014 Salı

line nedir? line nasıl kullanılır? line indir



Line Nedir?

LINE, ücretsiz konuşma yapabileceğiniz ve mesajlaşabileceğiniz bir iletişim uygulamasıdır. LINE, bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır.

Line ile eğlenceli sticker'ların, Salla özelliği ile arkadaş bulma, ücretsiz sesli ve görüntülü aramanın keyfini hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda. line eğlenceli uygulamaları ile her an her yerde kullanmanın tadını çıkarın.

line nasıl kullanılır

Line Özellikleri

Ücretsiz mesajlaşma: Line ile Arkadaşlarınızla nerede ve ne zaman isterseniz kendi aranızda veya grup sohbetleriyle ücretsiz mesajlaşın. LINE'ı tüm akıllı telefonlarda (iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia), tabletlerde ve bilgisayarınızda "Windows/Mac OS" kullanabilirsiniz.

Ücretiz Sesli ve Görüntülü Görüşme: LINE ile sesli ya da görüntülü arama yapabilirsiniz. Sesli ve görüntülü görüşme kalitei bir hayli yüksektir.

iPhone, Android, Symbian, Windows Phone, BlacBerry ve bilgisayarlarda "Windows/Mac OS" kullanılabilir.


Çıkartma "Sticker" ifade ile eğlenceli ve anlamlı sohbetler; 10.000'den fazla sticker ve ifade ile geniş bir duygu aralığında kendinizi ifade edebilirsiniz. LINE sticker’larıyla daha çok eğlenebilirsiniz. LINE karakterlerinin yanı sıra dünya çapında ünlü karakterlerin sticker’larını bulmak için Sticker Dükkanı’nı ziyaret edin.



Fotoğraf ve video paylaşımından sesli mesajlar gönderme; LINE, arkadaşlarınızla fotoğraflar, videolar, sesli mesajlar, konum ve iletişim bilgilerini kolayca paylaşın.

Popüler sanatçılardan ve markalardan son haberler; En sevdiğiniz sanatçıların, ünlülerin, markaların ve TV programlarının resmi hesaplarını arkadaş olarak ekleyin ve yalnızca LINE'da bulunan özel haberleri alabilirsiniz.


Timeline; Sevdiklerinizle hikayelerinizi paylaşmak için Timeline'ı kullanarak metin, fotoğraf, video ve sticker paylaşın.


Şipşak Video; Yalnızca 10 saniyede yüksek kalitede videolar oluşturun! Güzel fon müzikleri ekleyin ve arkadaşlarınızla paylaşın.

Kolayca arkadaş ekleyin; "Salla!" özelliğini, QR kodunu veya LINE ID’nizi kullanarak hızlıca arkadaş ekleyin.

line indir



line indir blackberry, line download window, line nasıl kayıt olunur, line arkadaş ekleme, line indir pc

Mobil Uygulama Linkleri


https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.naver.line.android   https://itunes.apple.com/tr/app/line/id443904275     http://www.windowsphone.com/tr-TR/store/app/line/a18daaa9-9a1c-4064-91dd-794644cd88e7


 http://appworld.blackberry.com/webstore/content/129864/?l=tr&countrycode=TR&countrycode=TR&lang=en    http://store.ovi.com/content/359613   https://marketplace.firefox.com/app/line/



 Pc Uygulama Linkleri


http://cdn.line-apps.com/client/win/LineInst.exe   http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/line/b039ba22-c3af-45b3-aea2-83d612c9bce6   https://itunes.apple.com/tr/app/line/id539883307?mt=12&ign-mpt=uo%3D4


Line hakkındaki diğer konular için Tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder