PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

10 Ekim 2014 Cuma

Instagram Hesabınızı Facebook ve Twitter'a Bağlamak


instagram'da sosyal ağlara bağlama

1. Yöntem
Instagram uygulaması milyonlarca kullanıcısı fotoğraflar çekiyor ve efektler eklemesine yardımcı olmayı sağlıyor veya beğendiğiniz bir hazır resim çektiğiniz fotoğraflar instagram hesabından paylaşmak, beğeni ve yorum alabiliyor.

   


      


instagram açıyoruz ardından profilinize gidin ve üç nokta simgesine tıklayın. Açılan "seçenekler" ekranında "bağlantılı hesaplar" seçeneğine tıklayın. Karşımıza bağlantı yapabileceğimiz sosyal medyalar çıkıyor siz burada hangisine bağlanmak istiyorsanız üzerine tıklayın ve bilgileri girip tamam iyorsunuz bu şekilde sosyal ağlara bağlamış olursunuz.


2. Yöntem
instagram'da fotoğrafları facebook, twtiter, Fourquare, Tumblr ve Flickr gibi sosyal ağlardada paylaşabilirsiniz. Yapmınız gerekn paylaşmak için linkini facebook'ta veya twitter'da duvarınıza yerleştirmeniz yeterli olacaktır. instagram'a yüklediğiniz fotoğraf facebook, twitter ana sayfasında görünmesini isterseniz. instagram hesabınızı facebook ve twittera bağlamak için instagram ana sayfada kullanıcı adınıza tıklayın. Açılan ekranda sağ üst köşedeki üst üste dizilmiş üç nokta simgesine tıklayın. Tercihlerin altında paylaşım ayarları'na tıklayın. Burada facebook, twitter, tumblr, flickr ve diğer sosyal paylaşım siteleri isimleri ekrana çıkacaktır. Bunlardan facebook'a tıkladığınızda facebook girişi gelecektir siz burada facebook kullanıcı adını ve şifrenizi girip tamam diyoruz. twitter'a dokunduğunuzda kullanıcı adı ve şifrenizi girip twitterada bağlanın. Instagramda bir fotoğrafa efekt eklediğinizde artık paylaş kısmından facebook, twitter , Tumblr, Fourquare veya hangi sosyal ağ bilgisini girerseniz aktif olacaktırve tıkladığınızda instagram fotoğrafınız sosyal ağda paylaşmış olursunuz.

 

 
   

 

1 yorum: