PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

29 Ekim 2014 Çarşamba

skype kişi silme nasıl yapılır



Skype'de kişi silmek için skype hesabınıza giriş yapın ve ana sayfada sol tarafta kişi listesini göreceksiniz. Silmek istediğiniz kişi kartına sağ tıklayın ve açılan menüde en alttaki seçenek olarak "kişilerden kaldır" seçeneğini tıklayın. Ardından açılan menüde kişiyi kaldır ekranında kişiyi kaldır butonuna tıklayın.

skype kişi silme windows 8
skype kişi silme



skype kişi silme windows 8
skype kişi silme


Skype'de menüden kişi silme yapabilmek için öncelikle kişi kartına gelin ve seçin. Seçtikten sonra kişiler sekmesine tıklayın ve açılan menüde kişilerden kaldır seçeneğine tıklayın. Onay ekranında kişiyi kaldrımak istiyorsanız kaldır butonuna tıklayın.

skype kişi silme windows 8.1
skype kişi silme
 

skype kişi silme windows 8.1
skype kişi silme





Skype'de işte bu bizim aradığımız kişi silme olayı. Kişilerden kaldır'a tıkladıktan sonra ise karşımıza  uyarı ekranı gelecek kişiyi kaldır? diye bir ekran gelecek ve o skype ekranında onayınızı isteyecek.

Tamam ya da iptal seçeneğine tıklayarak işlemi tamamlayın. skype'de biz bu bölüme skype'den kişi silmek için geldiğimiz için çıkan uyarı ekranına tamam diyoruz ve işlemi sonlandıracağız.  bu şekilde skype'den birini silme işlemini yapmayı öğrendik öğrendik.

skype kişi silme mobil

skype kişi silme android

Skype android uygulamasını çalıştırın ve kişiler sekmesine geçin. Ardından silmek istediğiniz kişi kartına basıl tutun. Ardından açılan ekranda kişiyi kaldır butonuna tıklayın ve uyarı ekranı gelecek eğer silmek isterseniz evet seçeneğine tıklayın.

skype kişi silme android   skype kişi silme mobil 


skype kişi silme mobil

Skype'de kişi silmek bu kadar kolaydır.

1 yorum: