PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

22 Ekim 2014 Çarşamba

youtube'a video nasıl yüklenir


youtube video nasıl yüklenir resimli anlatım

Hatırlatma; Youtube video yüklemeniz için öncelikle google e-mail "gmail" hesabınızın olması gerekiyor.

Bilgisayardan YouTube Video Yükleme


youtube sayfanın üst kısmındaki Yükle düğmesini tıklayın ve Videoyu yüklemeye başlamadan video gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz.

Youtube yüklemek istediğiniz videoyu bilgisayarınızdan seçin. YouTube'a yüklemeyi tamamlamak için Yayınla'yı tıklayın. Video gizlilik ayarını Gizli veya Liste Dışı olarak ayarladıysanız yüklemeyi tamamlamak için Bitti seçeneğine tıklayın. Youtube yayınla seçeneğine tıklamadıysanız diğer kullanıcılar videonuzu görüntüleyemez. Videonuzu dilediğiniz zaman Videonuzu istedğiniz zaman yayınlayabilirsiniz.
 


Android cihazından Youtube video yükleme 

Tabletlerden youtube video yükleme

youtube video yüklemenin en hızlı yolu youtube uygulamasını tabletinize veya telefonunuza yüklemektir. güncel akıllı telefon ve tabletlerde youtube uygulaması yüklü olduğundan birçok kişi yeniden uygulama yükleme gerekmeden youtube video yükleyebilir.

YouTube ekranın sol üst köşesindeki Rehberi  açın ve Yüklemeler'e gidin. Ekranın üst kısmındaki Yükle simgesine tıklayın ve yüklemek istediğiniz videoyu cihazınızda seçin. Youtube videonuzun "başlık, açıklama, etiketler ve gizlilik" ayarlarını ayarlamalısınız. Youtube yükle simgesine tıklayın.

 

   

 


iOS Cihazınızdan Youtube Videoları Yükleme

iphone dan youtube video yüklemek

YouTube ekranın sol üst köşesindeki Rehber'i  açın ve ekranın üst kısmındaki Yükle simgesine tıklayın. Youtube için film rulonuzdan yüklemek istediğiniz videoyu seçip onay düğmesine tıklayın. Ardından youtube yüklemek istediğiniz videonuzun "başlık, açıklama, etiketler ve gizlilik" ayarlarını düzenleyin. Ardından yükle simgesine tıklarız ve bu şekilde yükleme işlemini bitirmiş oluruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder