PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

3 Ekim 2014 Cuma

Android ile Yasak Sitelere Giriş? Android DNS Değiştirme Nasıl Yapılır?


Android cihazlarda genelde programsız dns ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Ana menüde Ayarlara tıklayınız. Kablosuz Ağ Ayarlara tıklayınız çıkan menüde hangi modeme bağlandı iseniz modem bilgileri geliyor ve modem isminin üzerine basıl tutun çıkan menüde ağı unut ve ağı değiştir var siz ağı değiştir diyorsunuz.

Anasayfa > Ayarlar > Kablosuz > kısmından wifi ye giriyoruz aktif olan ağımızın üstüne dokunarak basılı tutuyoruz. “Ağı değiştir” işaretleyin. Gelişmiş seçenekleri göster Tıklayın. IP Ayarları, DHCP olarak seçilidir.Statik ile değiştirin.

Seçenekler; Gelişmiş kısmından seçin gelişmiş seçenekleri çıkacaktır ip ayarları açılır menüsünde Statik IP Kullan bölümünü aktif hale getiriyoruz. Ardından IP Adresi, Ağ Maskesi ve DNS ayarlarını yapılandırmamız gerekiyor.

IP Adresi kısmına IP adresimizi otomatik gelir siz burada DNS ayarlarını değiştiriniz.

DNS 1  4.2.2.1 ve DNS 2  4.2.2.2 ayarlarını yapmamız gerekiyor. Çalışan bir DNS adresiyle de bu ayarları yaptıktan sonra geriye sadece yaraları kaydetmek kalıyor.

DNS değiştirmemizi sağlayan uygulamalar mevcut ve Android marketten indirebilirsiniz.

Android cihazınızda yasak sitelere giriş işleminde DNS bilgilerini kesinlikle değiştirmelisiniz.
Bilgisayarda olduğu gibi elle ya da programlı olarak DNS değişiklik yapılabiliyoruz. Biz size Dns ayarlarını manuel ayarları öneriyoruz çünkü ne kadar az uygulama çalıştırırsanız o kadar performans alırsınız Android cihazlardan.

DNS 1 ve DNS 2 alanına Google DNS ayarları olan 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 girebilirsiniz. Bu işlemlerin ardından internet bağlantınızı kapatıp; tekrar açarsanız, sorunsuzca istediğiniz siteye giriş yapabilirsiniz.

 

   

  

  

Android Cihazlarda Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir?, Android Telefonlarda DNS Ayarları Nasıl Yapılır?, Android tablet yasakli sitelere nasil girilir, Android telefon dns değiştirme,


Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

1 yorum:

  1. ip ben bu şekilde değiştirebiliyorum
    http://nasilyapacagim.com/index.php/2016/01/07/ip-gizleme-veya-degistirme-nasil-yapacagim/

    YanıtlaSil