PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

9 Ekim 2014 Perşembe

Instagram Kişi Engelleme ve Engelini Kaldırma


instagram kişi engelleme


Instagram'da ve sosyal ağlarda paylaşımlarınızı veya sizi rahatsız eden kişileri geçici veya sürekli engelleyebilirsiniz. instagramda sizi rahatsızlık verdiğini düşündüğünüz kişiler olabilir. instagramda böyle kişileri engelleyerek sizinle iletişimini sınırlandırabilirsiniz. Instagramda engellemek istediğiniz kişinin profiline tıklayın. Açılan yeni ekranda üstte sağda üst üste üç nokta simgesine tıklayın. Açılan menüde kullanıcıyı engelle seçeneğini göreceksiniz ve tıklayın. Eğer işlemden vazgeçmek isterseniz iptal seçeneğine tıklayın. Şayet kişiyi engellemek istiyorsanız kullanıcıyı engelleye tıklayın. Ardından çıkan uyarı ekranına evet eminime tıklayın. instagramda engelleme işlemini yapmış oldunuz.

 

 

   

  


instagram kişi engelini kaldırma

instagramda kişi engelleme nasıl kaldırılır

Instagram'da engellediğiniz kişi veya kişilerin engelini kaldırabilirsiniz. instagramda bunu yapmak için daha önce engellediğiniz kişinin hesabına gidin ve sağ üstteki üç noktalı simgeye tıklayın. Açılan ekranda kullanıcının engelini kaldır'a tıklayın ve gelen ekranda evet, eminim dediğinizde kullanıcının instagram engeli kaldırmış olursunuz.

 

 

instagramda takipçi engelleme


Instagram'da istemediğiniz kullanıcının sizi takip etmesini engellemenin tek bir yolu var oda onu engellemenizdir.

Instagram'da kişi engelleme konusunu yazımız içinde anlattım.

 instagram kişi engelleme iphone

iPhone telefonunuzda instagram uygulamasını açıyoruz ve ardından engellemek istediğiniz kullanıcının profilini açın. instagram uygulamasının  sağ üst köşesinde bulunan simgeye tıklayın ve açılan uyarı ekranında Bu kullanıcıyı Engelle seçeneğine tıklayın. Ardından engellemek istediğinize eminmisiniz diye uyaracak siz evet iyerek işlemi bitirmiş olursunuz.

2 yorum:

  1. erkek arkadaşımla tartışmıştık beni instagramdan engelledi daha sonra facebook adresine girdiğimizde engel kalkmasına rağmen bazı instagramdan facebook a gönderip paylaşılan fotoğraflar yok oldu sebebi ne olabilir nasıl düzeltilebilir sizce ?

    YanıtlaSil