PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

18 Ekim 2014 Cumartesi

Skype Sesli ve Kameralı Görüşme Nasıl Yapılır?



skype görüntülü konuşma nasıl yapılır

bilgisayarda görüntülü görüşme nasıl yapılır

Skype'de ilk olarak ses ve kamera ayarlarını yapmalısınız.
 

Skype'de kamera ve ses ayarlarını yaptınız. Skype ile kameralı ve sesli aramaya yapalım. Skype'de kameralı ve sesli konuşma daveti nasıl gönderilir. Skype'de bunu yapmak için  yapmanız gereken kameralı ya da sesli görüşmek istediğiniz kişinin sol menüdeki kişi profiline tıklayınız. Ardından "görüntülü çağrı yap" seçeneğine tıklayın veya skype'de sadece sesli görüşme istiyorsanız "çağrı yap" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
 


Hatırlatma; Sesli veya görüntülü davetini gönderen siz iseniz karşı tarafın kabul etmesini beklemek zorundasın. Kamera davetini gönderen karşı kullanıcı ise o zaman görüntülü arama davetini kabul edersiniz.

Hatırlatma; Kamera açıkken skype görüşmesi yapamassınız.


tablette skype görüntülü konuşma nasıl yapılır

skype ile görüntülü konuşma nasıl yapılır android

Android tablet ve akıllı telefondan sesli ve görüntülü görüşme için yapmanız gereken. Skype uygulamasını çalıştırın. Kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın ve ardından görüşmek istediğiniz kullanıcının üzerine tıklayın.

Skype kullanıcı ekranı açılacak siz burada kamera simgesine tıklayın ve karşı tarafa görüşme isteği gönderilir. Karşı kullanıcı kabul ederse görüntülü veya sesli görüşme yapabilirsiniz.



skype konferans görüşme nasıl yapılır

paylaşılmayan bilgi bilgi değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder