PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

8 Ekim 2014 Çarşamba

Instagramda Beğenme, instagramda Yorum Yapma, instagramda Fotoğrafları Sosyal Ağlarda Paylaşma


instagramda paylaşma nasıl

instagram paylaş butonu 


Instagram uygulaması ile çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı instagram hesabına yüklemeden instagram programında düzenleyip sosyal ağlarda; facebookta, twitter, tumblr ve foursqure'de paylaşmak istiyorsanız, bunun için telefonunuzda "Dosyalar" seçeneğine girip oradan pictures/Instagram klasörüne giderek istediğiniz fotoğrafı seçerek facebook ve twitter  tumblr, flickr ve foursquare'de gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz.

Fakat instagram hesabınıza yüklediğiniz bir fotoğrafı facebook ve twitter'dan paylaşmak istiyorsanız, instagram hesabınızdan paylaşmak istediğiniz fotoğrafın üzerine gidin ve sağ altta üç nokta simgesine tıklayıp "paylaş" diyoruz. Paylaş dediğinizde Sosyal ağlar yani facebook , twitter gibi siteler ekranı gelecek ekrana. Hangi sosyal ağda paylaşmak isterseniz. Paylaşmak istiyorsanız üzerine tıklayın ve giriş yapıp paylaşma işlemini tamamlayın.

 

   

 

Instagram'da diğer kullanıcıların fotoğrafları nereden görünür?

Instagram hesabınızdayken en altta solda ev işaretinin "anasayfa" yanında pusulaya benzeyen simgeye tıklayın. Instagram Bu simge sizi keşfet sekmesine aktarır. Buradan paylaşılmış ve en çok beğeni almış fotoğraları görürsünüz. Instagram üst tarafta arama simgesine tıkladığınızda ise "kullanıcılar" ve "etiketler" araması yapabilirsiniz. Etiketlere tıklayıp mesela "spor" şeklinde bir arama yapabilirsiniz. içinde spor geçen hashtagları sırasıyla listelenecektir. Bunlardan herhangi birine tıkladığınızda ise bu hashtag'ı barındıran instagram fotoğraflarını göreceksiniz. Siz de fotoğrafınıza bu hashtag'i ekleyerek bu hashtagler arasında görünebilirsiniz. 

 

Instagram fotoğraflar beğenmek 

instagramda yorum yapmak 


Instagramda beğenmek istediğiniz fotoğrafa geliyoruz ve hemen altında bulunan kalp simgesine tıklıyoruz veya resmin üzerine çift tıklıyoruz. Instagram'da kalp simgesine tıkladığımızda beğenmiş olursunuz. Instagramda yorumu kalp simgesinin yanındaki küçük baloncuk şeklindeki simgeye tıklarız ve yorumumuzu yazabilirsiniz. Instagramda baloncuk simgesine tıkladınız yorumunuzu yazın ve tamam diyoruz.

 

   

Not: Size bu konudaki yazdıklarımı resimlerde gösterdim.

1 yorum: