PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

28 Ekim 2014 Salı

skype kişi nasıl eklenir resimli anlatım


skype kişi ekleme resimli anlatım

skype kişi ekleme nasıl yapılır


Skype'de kişi ekleme nasıl yaparız ve Skype'de sildiğimiz kişileri de tekrar ekleyebiliriz veya yeni kişi ekleyebiliriz. Skype hesabınıza giriş yapın ve ana sayfada soldaki kişi listenizin üstünde insan logusu yanında artı işereti olan simgeye tıklayın. Diğer yöntem ise menüde "kişiler" tıklayın açılan münüde "kişi ekle" tıklayın açılır ekranda iki yöntem var biri telefon numarası ile diğeri ise kullanıcı adı veya e-posta arayarak siz ekleme yapacağınız kişi hangi ymntemle ekleyecekseniz tıklayın.

skype kişi bulma
skype arkadaş ekleme


skype kişi bulma
skype arkadaş ekleme


skype kişi bulma
skype arkadaş ekleme
 

skype'deki kişiyi arayıp bulduğunuzda sonuçlar içerisinde aradığımız kişiyi bulunca üzerine tıklıyoruz veya enter tuşuna basıyoruz. karşımıza gelen ekranda sağda en üstte kişilere ekle seçeneğine tıklayın. eklemek istediğiniz kişiye mesajınızı yazınız ve gönder butonuna basın. Gönder butonuna bastığınızda arkadaşlık talebimiz karşı tarafa iletilir. Eklemek istediğiniz kişi eğer isteği kabul ederse artık listemizde gözükecektir. etmezse listenizde gözükmeyecektir.

skype kişi ekleme mobil

skype kişi ekleme android


Telefondan kişi nasıl ekleriz size resimli olarak anlatıp gösterelim.

      skype kişi ekleme android                      skype kişi ekleme android

Android telefonunuzdan sol menü tuşuna tıklayın ve açılan menüde kişi ekle seçeneğine tıklayın. Açılan ekranda aramak istediğiniz kişinin bilgilerini girin. Kişiyi bulduğunuzda kişi kartına tıklayın ve açılan kartta kişilere ekleyin butonuna tıklayın. gelen ekranda mesajınızı yazın ve onay işaretine tıklayın.

 skype kişi ekleme android   skype kişi ekleme android



android skypede kişi ekleme, telefonda skype kişi ekleme

Android telefonunuzdan bu şekilde skype kişi ekleme ve bulma yaparız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder