PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

21 Ekim 2014 Salı

skype dosya gönderme resimli anlatım


skype den dosya nasıl gönderilir

windows skype dosya gönderme

windows 8 skype dosya gönderme

Skype'de dosya alma ve göndermeye başladığında gönderdiğiniz kişinin dosyayı kabul ettiğinde yüklemenin başladığını mesaj yazdığınız ekranda görünecektir. Eğer dosyayı gönderen sizseniz dosya karşıya gönderildikten sonra "dosya gönderildi" mesaj ekranında görünür. Skype'de dosya gönderdiğiniz kullanıcı dosyayı gönderdi ise alan kişi sizseniz birinin size dosya gönderdiği uyarısını alırsınız. Skype'de kaydet veya farklı kaydet seçeneklerinden birini seçer bilgisayarda, telefonunuza veya tabletimizde kaydedeceğim yeri belirtirizve kaydederiz. Ardından kaydettiğiniz dosya indiğinde  kaydettiğiniz adrese gidin ve dosyayı "fotoğraf, video veya müzik" dosyasını açabilirsiniz.

Skype'de kaydedilecek dosyaların yerini ayarlamak için "kaydet" yazacaktır. Eğer yer belirlemezseniz "farklı kaydet" yazacaktır ve bu durumda her gelen dosyaya ayrı bir yer belirlersiniz.

Skype dosyaları kaydetme yerini değiştirmek için Skype'de üst menülerden "araçlar" "seçenekler" "anlık mesajlar & sms'e" tıklayın. anlık mesaj seçeneklerini seçin. Ekranı göremiyorsanız "gelişmiş seçenekleri göster" diyoruz. "Bir dosya aldığımda" bölümünde diğer seçenek olan "tüm dosyaları şuraya kaydet" seçeneğinin yanında "klasörü değiştir" tıklayın ve kaydetmek istediğiniz adresi belirtin "tüm dosyaları kaydet" seçeneği işaretli olsun ardından kaydet diyoruz.




Not; Skype tanıdığınız veya tanımadığınız kişilerden aldığınız dosyalara dikkat edin güvenli değil ise kesinlikle indirmeyin..

 

 

 

 skype dosya gönderme android

 

   

   

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder