PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

6 Ekim 2014 Pazartesi

instagramda Nasıl Fotoğraf çekilir? instagram Fotoğraf Düzenleme


 

Instagram'da Nasıl Fotoğraf Çekilir?


Instagram ana ekranında altta ortada fotoğraf simgesi var. Ona tıkladığınızda direk olarak kamera açılır. açılan kamerada mavi yuvarlak alana dokunun ve yeni bir fotoğraf çekmiş olursunuz. çekilen fotoğraf düzenleme ekranı geliyor ve fotoğraf kırpma bölümü geliyor karşınıza, fotoğrafınızı kare olacak şekilde kırpabilirsiniz, zaten instagram sadece kare fotoğrafları kabul etmektedir.

Fotoğraf çekimi veya seçimi tamamlanıp üstteki mavi ok simgesiyle onaylandıktan sonra bir sonraki aşamada filtre seçenekleri belirecektir. Normal, amaro, mayfair, rise, hudson, valencia, x-pro II, sierra, willow, lo-fi şeklinde bir sürü resmi filtre seçeneklerinden birini seçip üstteki eğim simgelerini kullanabilirsiniz.

Eğim simgesine tıkladığınızda fotoğrafı yakınlaştırabilir ve sağa sola gayet şık bir şekilde eğebilirsiniz. Bu işlemi de tamamlayıp onay simgesine tıkladığınızda en üstte sağda mavi ok simgesine tıklayın. Fotoğrafınızın instagramı tamamdır, bir açıklama ekle bölümünden hashtag ekleyebilirsiniz, mesela #mavi şeklinde bir hashtag ekleyebilirsiniz fotoğrafınıza. Bunu yaptığınızda #mavi hashtagını giren bir kişi fotoğrafınızı görebilir ve beğenebilir.  Ayrıca kişileri etiketle diyerek arkadaşlarınız sizde ekli ise etiketleyebilirsiniz. Konum bildirimini de yine bu ekrandan yapabilirsiniz.

Facebook, twitter, Foursquare, Tumblr ve Flickr gibi sosyal ağlardan da paylaşabilirsiniz.

instagramladığınız fotoğrafınızı eğer işleminiz tamamsa en üstte sağda mavi renkli onay simgesine tıklayın. İşlem tamamdır, artık instagram fotoğrafınız instagram hesabınızdan paylaşılmış olursunuz.

Şimdide resimlerle nasıl yapıldığını adım adım gösterelim.



 


instagramda fotoğraf düzenleme

instagram resim düzenleme


  

  

instagramda nasıl foto çekilir, instagramla nasil fotograf cekilir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder