PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

20 Ekim 2014 Pazartesi

facebookta fotoğrafları gizlemek

facebook paylaşımlarını gizleme ve gösterme

facebookta fotoğrafları gizleme zaman tüneli

Facebook'ta bir şeyler gizlemek isteyebilirsiniz. Facebook'ta paylaşımlarızı belirli kişilerden sınırlayabilir ve gizleme yapabilirsin.

Facebook'ta Paylaşımlarımızı sınırlamaya karar vermemizi sağlayan ayarları yapmayı gösterelim. Bilgisayardan ve telefondan nasıl yapılacağından bahsedeceğim

www.facebook.com giriş yapın ve facebook'ta gizlilik ayarlarına tıklayın. Facebook gizlilik ayarlarına sağ üstte aşağıyı gösteren ok butonuna tıkladığımızda ayarları sayfasında tıklayın.
Facebook'ta çıkan ekranda gizlilik sekmesine tıklayın ardından çıkan sayfaya girdiğimiz gibi paylaşımlarımı kimlerle paylaşacağım seeneğinin yanında düzenle butonuna tıklayın. Bu eçılır menüde kimlere kısıtlama kimlere yasak getireceksen buradan ayarlayabilirsiniz.

Seçeneklerden bazıları  "Herkese Açık" "Arkadaşlar" "sadece ben" ya da "Özel" gibi seçeneklerinden size uygun seçeneği seçin ve tıklayın.

Herkese açık yaptığınızda, listenizde olmayanlar da paylaşımlarınızı görebilirler.

Arkadaşlar seçeneği ise sadece arkadaşların sizin paylaştıklarınızı görür.

Sadece ben seçeneğini seçtiğinizde bu seçenek sadece siz görebilirsiniz. Özel dosyalarınızı resimlerinizi bu şekilde Facebookta saklayabilirsiniz.

Özel şeçeneği seçtiğinizde bu seçenekle belirlediğiniz kişi veya kişilere paylaştığınız video, yazı ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. isterseniz sizde seçili sayfalarda, gruplarda ve diğer seçeneklerlede paylaşımlarınızı kısıtlaya bilirsiniz.

Hatırlatma: kısıtlama yaptınız ve bütün paylaşımlarınızda kısıtlıyorsunuz kısıtlamayı kaldırmazsanız bütün paylaşımlarınız kısıtlı olacaktır.

facebookta fotoğrafları gizleme telefondan

 

   


facebookta fotoğrafları gizleme bilgisayardan

 



  

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder