PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

1 Eylül 2014 Pazartesi

Uzaktan Erişim Programları


Uzaktan erişim programlarından kendi bilgisayarınızı ya da cihazınızı "tablet ve akıllı telefonlar" kullanarak başka bilgisayar ya da cihaza "tablet ve akıllı telefonlar" bağlanıp kontrol etmenize yardımcı olan programlara diyoruz.

Uzaktan erişim programları; sadece kontrol etmekle sınırlı değildir. Bunun yanı sıra iki cihaz arasında dosya transferi ve uzaktan yardım etme gibi başka işlemlerde yapabiliriz.

Uzaktan erişim programlarını bilgisayarınıza bir program yüklemeniz gerekiyor ve aynı şekilde dosya veya yardım edeceğiniz bilgisayar, tablet ve akıllı telefon gibi bunun için gerekli bilginiz olmasına gerek yoktur.

Uzaktan erişim programları nasıl çalışıyor ona anlatalım. Uzaktan bağlanma programların çalışabilmesi için her şeyden önce her iki cihazında internet'e kesinlikle bağlı olması gerekiyor ve bunun dışında bu programın her iki bilgisayara veya cihazlara da kurulu olması gerekiyor. Ardından her iki cihazda da uzaktan erişim program çalıştırıyoruz. Genelde uzak masa üstüne bağlanma programları her cihaz için bir numara ve şifre oluşturuyor. Size verdiği numara ve şifre yardımıyla iki bilgisayar veya cihazlar arasında bağlantı kurulur. Ardından bağlanılan bilgisayar veya cihazda istenilen işlemler yapılır.

Bilgisayarınıza veya cihazınıza birisinin bağlanıp istediği değişiklikleri yapmasının güvenli olamadığını düşünebilirsiniz ama kafanızda soru işareti kalmasın bu programlar güvenilirdir.

Şimdi size ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en iyi uzaktan erişim programlarını tanıtmak istiyorum.

Teamviewer; En popüler ve en çok kullanılan uzaktan erişim programıdır. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır. Kullanıcılara özel ID numaraları vererek erişimi basit ve mümkün hale getiriyor. Android ve IOS ve Mobil desteği sayesinde akıllı telefon ve tablet desteğiyle uzak masaüstü bağlantısını da desteklemektedir. TeamViewer programı indirmek için bu adreste indirin. http://www.teamviewer.com

LogMeIn Free; Bilgisayarınıza istediğiniz yerden ulaşımını kolayca gerçekleştirebilirsiniz.  Programın Android ve IOS ve mobil desteği vardır.
LogMeIn Free programı indirmek için bu adreste indirin. https://secure.logmein.com/welcome/pro/?wt.ac=1-2

Show My PC; Bu program ile uzaktaki bir bilgisayarı internet üzerinden rahatça kontrol edebileceğiniz diğer ücretsiz yazılımdır. Mobil desteği sadece Android işletim sistemiyle sınırlıdır. Show My Pc programı indirmek için tıklayın. http://showmypc.com

Ammyy Admin; Kurulum dosyası olmayan başarılı ve ücretsiz uzak masaüstü programıdır. Bildiğim kadarıyla Mobil desteği yoktur. Bu programı indirmek için tıklayın. http://www.ammyy.com


Sizin internet bağlantınız var ise bu uzaktan erişim programları ücretsiz ve oldukça kullanışlıdır. Bu uzaktan erişim programlar sayesinde uzaktaki bilgisayar ve cihazlara müdahale edebilir ve sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Size bedava uzaktan erişim programları anlatmaya çalıştım ve piyasada birçok program vardır ama popüler ücretsiz olanları bunlardır.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder