PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

30 Eylül 2014 Salı

Foursquare Nedir ve Foursquare Nasıl Kullanılır


 


Foursquare uygulaması bulunduğunuz konumu, yer bildirimi bildirmeye dayanan ve sosyal ağ (facebook ve twitter) üzerinden çalışan bir uygulamadır. Foursquare uygulaması farklı şehirleri keşefetmeyi sağlar, Foursquare uygulaması küresel konumlama sistemi (Gps)'i kullanan, arkadaşlarınızla ağ kurmamızı sağlayan bir oyun olarak'ta tanımlanabilir. Foursquare uygulaması, bulunduğumuz mekanları arkadaşlarımızla paylaştığınız bir sosyal ağ. kısaca neredeyim sorusunun  sosyal medyadaki karşılığı Foursquare.

Foursquare neyi beğendiğini öğreniyor ve seveceğin yerlere seni yönlendiriyor. Kendi zevkine, benzer yerler için verdiğin puanlara ve en çok güvendiğin arkadaşlarınıla ve uzmanlara dayalı harika öneriler bul. sana nerede olursan ol mükemmel yeri bulman için yerel aramayı yeniden yarattık.


foursquare, telefon, tablet ve bilgisayardan kullanılabilir. Mobil cihazlarla gittiğiniz mekanlarda yer bildirimi yapabiliyor, mekanlara yorum yapabiliyor ve beğenebiliriz. Bilgisayardan foursquare kullanımı ise kısıtlı olarak sağlanabiliyor. www.foursquare.com sitesinde genellikle ayarlar, profil yükleme, yer bildirimi silme gibi ayarlar yapılabiliyor. foursquare.com/mobil sitesinden check-in yapılabiliyor. Fakat bilgisayardan girilen mobil foursquare'in pek kullanışlı olmadığını söyleyebiliriz, yine de girip check-in yapabiliriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder