PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

8 Eylül 2014 Pazartesi

Teamviewer iphone


iphone telefonunda size nasıl TeamViewer uygulaması ile bağlantı yaparız anlatacağım. TeamViewer programımızı Windows için ilgili web sitesinden indirin ve bilgisayarınıza kurun. IOS cihazınız için AppStore Mağazasını ziyaret edin. TeamViewer programları kurulumundan sonra nasıl kullanacağımızı anlatmaya başlayalım. Tüm indirme linkleri için lütfen tıklayınız.

TeamViewer tüm konuları için tıklayınız.


TeamViewer uygulamasını kullanabilmek için 3G veya Wi-fi bağlantısı ile Bilgisayarımıza bağlanacağız. iphone telefonumuz ile bilgisayarımızı başarılı ve hızlı bir şekilde komuta edebileceğiz. TeamViewer kurulumunu yaptınız uygulamayı çalıştırın ve üye olun.

Bilgisayarımıza 2 yöntem ile bağlanabilirsiniz ;

1- Bilgisayarımızı hesabımıza tanıtıyoruz ve sonraki girişlerde bilgisayardan onay beklemeden direkt  giriş yapabiliyoruz.

2- TeamViewer standart olduğu gibi ID ve şifre girerek giriş yapabiliriz.

1- Bilgisayarımızı teamviewer hesabımıza tanıtmak için resimdeki adımları sırası ile uygulayalım.

TeamViewer programını çalıştırıyoruz ve kendimize yeni bir hesap aldığımızı varsayarak girişimizi yapıyoruz. Hesap almak yani üye olmak için üstte nasıl üye olunur linkine tıklayın.

TeamViewer ekranında sağ Alttaki Bilgisayarlar ve Kişiler sekmesine tıklıyoruz.






Profilimize giriş yaptını ve kırmızı nokta ile belirtilen yerden Yeni bir bilgisayar ekleyin ve açılan pencereden giriş yaptığınız Email adresini yazıyorsun, Ad kısmına istediğinizi yazabilirsiniz.




Tamam diyoruz çıkış yapabiliriz. Bilgisayarlarım sekmesine Online olarak yani yeşil görünen bir bilgisayar geldiğinde bağlanabilirsiniz. Şimdi TeamViewer programı ile telefonunuzdan bağlanmaya. İphone Telefonunuzdan uygulamaya girerek Profilimize girişi yapıyoruz.

TeamViewer programına giriş tekniği ise bilgisayarımızı kaydetmeden giriş tekniğidir. Bu yöntemde çok basittir. Ayrıca kendi bilgisayarınızdan başka bilgisayarlara da girebilirsiniz.

Bu yöntem ile giriş yapmak için en başta anlatılan bilgisayarınıza kayıt yapma yani tanıtma işlemlerini yapmanız gerekli değildir. Önemli olan iki kullanıcınında programın kurulu olması ve internetin olmasıdır.

İphone telefonunuzdan uygulamaya giriyoruz ve alttan Bağlantılar sekmesine tıklıyoruz ve ardından karşı tarafın ID'sini giriyoruz ve ardından gelen ekrandan ise karşı tarafın şifresini giriyoruz ve bilgisayarımıza bağlanıyoruz.
Not: İlk anlatımda yapmış olduğum onaysız bilgisayarımıza erişimi sağlamak için “TeamViewer ” programının bilgisayarımız başlarken otomatik olarak açılması gerekiyor. Bunun için TeamViewer programından Ekstralar => seçenekler => genel sekmesinde =>Programı Windows İle Başlat seçeneğinin işaretli olması gerekiyor veya değilse işaretini yapınız ve bu şekilde bağlantı işlemini yapmış oluruz.

2'nci yöntemini resimli olarakta alttaki resimlerle sırası ile yazdım.



 

 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder