PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

15 Eylül 2014 Pazartesi

instagramda video indirme



Instagramda ilk başta açın video linkini alacağımız sayfaya giriş yapın. İndirmek  istediğimiz videonun bulunduğu profil veya Hashtag’ı aratın ve indirmek istediğimiz videoyu açıyoruz.
Videonun altında bulunan bölümden videonun Linkini kopyalayın.

Instagram programı akıllı telefonlar için en çok kullanılan sosyal Video ve fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. günümüzde nerdeyse herkeste bir akıllı telefon var ve bu akıllı telefonlar ile yaratıcı ve güzel fotoğralar çekere özel filtreleme seçenekleri uygulayarak paylaşabiliyorsunuz. Instagram yakın tarihte yeni uygulaması ile 15 saniye video kayıt özelliği duyurdu.

Instagram ile 15 saniyelik çektiğiniz videoları resimlerinizde uyguladığınız filtre seçeneklerini videolar üzerinde uygulama seçenekleri bulunur. güzel ama instagram bu videoları indirebilmenize olanak sunmuyor bunun için hiç bir seçenek sunmuyor.

Instagramdan Video indirme web uygulaması; Instadown

Instadown  Instagram videoları indirmek için yaygın olarak kullanılan web uygulamalarından sadece biridir. çok var web uygulamaları  ve en popüler video paylaşım servislerinden video indirmek için kullanılabiliyoruz.

Instagram'dan indirmek için Yapmanız gereken tek şey indireceğiniz video linkini kopyalayıp ilgili alana kopyaladıktan sonra “Instadown” butonuna basmak olucak. Bu web uygulaması sayesinde instagramdaki tüm videları bilgisayarınıza indirebilir indirme probleminide kafanızdan silmiş olursunuz. aşağıda verdiğim linke tıklayarak siteye gidip anlattığımı uygulayabilirsiniz.

instagram video indirme android için tıklayınız.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fawazapp.instadown&hl=tr


https://play.google.com/store/apps/details?id=bravoo.instagramdownloader



 

 

instagram video indirme IOS "iphone ve ipad" için tıklayınız.

https://itunes.apple.com/us/app/instasave-photo-video-downloader/id798533886?mt=8



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder