PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

11 Eylül 2014 Perşembe

Facebook Şifremi Nasıl Yenilerim?


Facebook şifre yenileme bir dizi harf rakam ve sembollerden oluşur. Facebook şifrenin belli sınırları vardır. Örneğin 6 karakter en az en fazla 20 karakter gibi ve şifrenizde isminiz, soyisminiz, doğum tarihinizin olmaması gerekiyor. Telefon numaralarınızı anne ve baba adını koymamanızı öneriliyor. Facebook şifresi karmaşık ve unutmayacağınız bir şifre koymanızı  tavsiye ediliyor.

Facebook Şifre Değiştirme

Facebook'ta oluşturduğunuz şifre sizin için kolay başkası için çok zor olmalıdır. Şifreniz E-posta ve banka bilgilerinden farklı olmasına özen gösterin. Şifrelerde büyük ve küçük harf duyarlılığına dikket ediniz.

Facebookta Şifre Nasıl Değiştirilir?

Şimdi Facebook Şifremizi nasıl değiştiririz.
Şifre değiştirme işlemi için linke tıklayınız.

Facebook şifre değiştirme linkine tıklayınız ve gelen ekranda şifrenizi yazın ve yeni şifre belirleyin ve şifrenizi tekrar girinizdeğişiklikleri kaydet butonuna tıklayınız.  eski bilgilerinizle facebooka hesabına giriş yapınız. Eğer şifreniz aynı yazılmamışsa kaydetme butonu pasif olacaktır ve siz şifrenizi tekrar giriniz.

Facebook ana sayafada oturumu kapattığınız yerde ayarlara tıklayın ve açılan ekranda genel sekmesinde şifre yanında düzenle seçeneğine tıklıyoruz. şifrenizi yazın ve yeni şifre belirleyin ve şifrenizi tekrar girinizdeğişiklikleri kaydet butonuna tıklayınız.  eski bilgilerinizle facebooka hesabına giriş yapınız. Eğer şifreniz aynı yazılmamışsa kaydetme butonu pasif olacaktır ve siz şifrenizi tekrar giriniz.



 



Sonuç olarak facebook şifrenizi değiştirmiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder