PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

8 Eylül 2014 Pazartesi

Teamviewer Android Kullanımı


Teamviewer’ın Android uygulaması ile Tablet ve akıllı telefonlarınızdan bilgisayarınıza uzaktan bağlanabilirsiniz, Dosya paylaşımı yapabilirsiniz ve belge bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Android cihazınızdan bilgisayar kontrolü için ilk yapmanız gereken Teamviewer’ı bilgisayarınıza kurulu olması gerekiyor. TeamViewer Kurulumu indirmek için tıklayınız.

TeamViewer kullanımı için tıklayınız. TeamViewer Kurulumu ve Kullanımı yazılarımızı inceleyerek bilgisayarınız için programın tüm detaylarını öğrenebilirsiniz. Bilgisayarınızda teamviewer kurulum gerçekleştirdikten sonra sıra Android cihazınıza uygulamasını kurmaya geliyor.

Teamviewer Android uygulamasını cihazınıza kurmak için tıklayınız.
TeamViewer kurulumlarını bitirdiniz.  Teamviewer uygulamasını çalıştırın ve karşınıza çıkan “TeamViewer-ID” adlı kısıma bilgisayarınıza Teamviewer kurduktan sonra size verilen kimlik numarasını "ID" numarasını doldurmalısınız.







ID bilgisini girin ve bilgisayarınıza giriş yapmak için gereken şifre istenecektir. Bilgisayara kurduğunuz Teamviewer programının ID numarasının altında yazan şifreyi alabilirsiniz veya sabit bir şifre belirleyebilirsiniz. Cihazınıza şifrenizi girdikten sonra Tamam ikonuna kullanarak devam edin. Şifrenizi girdiğinizde android cihazınızdan bilgisayarınıza bağlanmaya çalışacak ve bu süre içerisinde sizi biraz bekletebilir ve kullandığınız internet bağlantı hızınıza göre bu süre kısalmakta veya uzamaktadır.

Bilgisayarınız bağlantı gerçekleştiğinde TeamViewer kullanırken nasıl hareket etmeniz gerektiğini belirten ipuçları ekranı gelecektir. Burada yer alan bilgileri unutmayınız. Dilerseniz bu ipucu ekranının yeniden çıkmasını engellemek için sol alt kısımda bulunan “Bu diyalog penceresini gösterme” seçeneğini seçimini kaldırdığınızda Kapat butonu ile devam edebilirsiniz.

 

 

Bu adımdan sonra Android cihazınızdan bağlandığınız bilgisayarınızın masaüstü penceresi karşınıza geliyor ve bilgisayarınız bu ekran kullanılarak kontrol edebilir ve işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Android cihazınızın ekranın aşağısında yer alan teamviewer butonları kullanarak sırasıyla klavyeyi kullanma, fare ile sağ tıklama, işlemler gerçekleştirme ve ayarlar menü seçenklerini kullanabilirsiniz.

İşlemler menüsü kısayoldan bilgisayarınızı açma, kapatma gibi işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.



Android cihazınızda çok kolay bir şekilde elimizi dokunmatik sayesinde ekranda hereket ettirerek fare işaretçisini yönetebiliyor ve bilgisayarım, belgelerim, klasörler, başlat menüsü ve diğer tüm işlevlere girişi gerçekleştirebiliyoruz.

En son olarak uzak masaüstü bağlantınızı kesmek için yine ekranın altında yer alan “X” butonuna dokunmanız yetecektir veya uygulamayı görev yöneticisinden kapatmanız yeterli olacaktır.

 



TeamViewer bağlantı ekranında çark simgesine tıkladığınızda çözünürlük, kalite ayarları, duvar kağıdı ve log dosyaları gibi pek çok ayarı gerçekleştirirsiniz. TeamViewer uygulaması ile en kolay şekilde android cihazınızdan bilgisayarınızı rahatlıkla giriş yapar ve kontrol edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder