PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

4 Eylül 2014 Perşembe

Teamviewer Kullanımı


TeamViewer Uygulamasını Nasıl Kullanılır Resimli Anlatalım?



TeamViewer indirdiniz ve kurdunuz. Fakat indirip kurmayı yapmadıysanız lütfen indirme likleri için tıklayınız. TeamViewer kurulumu nasıl yapılır için tıklayınız. TeamViewer programını indirdiniz ve kurulum işlemlerini bitirdiniz artık TeamViewer programını kullanmayı nasıl yaparız. TeamViewer programını açıyoruz. Karşımıza TeamViewer kullanıcı arayüzü geliyor. TeamViewer iki bölümden oluşan bu arayüzü bulunmaktadır. Biri “ Uzaktan Kontrole İzin Ver “ diğeri “ Uzaktaki Bilgisayarı Kontrol Et ” bölümleri bulunmaktadır. Biz burada Uzaktaki Bilgisayarı Kontrol Et bölümünü anlatmaya çalışacağız, Şayet siz başka bir kullanıcının bilgisayarınızı veya cihazını kontrol etmesini isterseniz o zaman uzaktan kontrol seçeneğindeki "ID" ve "Şifrenizi" göndermek istediğiniz kullanıcıya vererek uzak bağlantı yapmasını izin verirsiniz ve cihazınıza bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Hatırlatma: Bilmediğiniz ve Tanımadığınız kişilere kesinlikle ID ve şifre bilgilerinizi vermeyin yoksa bilgilerinizi çaldırır veya virüs bulaştırabilirler.

TeamViewer programını ile karşı kullanıcının bilgisayarına veya cihazına bağlanacağımız zaman ID’yi girin ve sonra uzaktan kontrol seçeneğinin seçili olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. TeamViewer programını bizim karşı bilgisayarı veya cihazı kontrol etmemiz için gerekiyor, TeamViewer programınından dosya aktarımı seçeneği ise dosya aktarımında ve paylaşımında kullanılmaktadır.

TeamViewer programında bağlantı yapacağımız kullanıcının ID'sini aldınız sonra bilgiyi yani ID numarasını girdiniz ve uzaktan kontrol seçeneği seçtiniz ardından “ Karşıdaki Kişi ile Bağlantı Kur “ butonuna tıklıyoruz.  Karşımıza küçük bir ekran gelecek siz burada karşı kullanıcının şifresini girmeniz için pencere gelecek TeamViewer bizden şifreyi isteyor ve siz burada karşı taraftan aldığınız şifreyi gireceksiniz. Şifreyi girdiniz sonra bağlantıyı aç yani tamam butonuna tıklıyoruz ve karşı bilgisayara veya cihaza başarıyla bağlanmış olursunuz.



 

 
 
TeamViewer programı ile karşı kullanıcının bilgisayara bağlantı yapmış oluyoruz. Karşımıza gelen bu ekranda kendi bilgisayarınızda ne yapıyorsanız bu ekranda yapabilirsiniz. Hatta bütün işlemlerinizi yaptınız karşı kullanıcının bilgisayarını kapatabilirsiniz. Sağ altta TeamViewer programını kapattığınızda ise karşı kullanıcı ile bağlantıyı kesmiş olursunuz.
TeamViewer programı ile uzak bağlantı zor gibi gözüksede alternatif uzaktan yardım programlarına göre çok iyi, hızlı ve ücretsizdir.

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder