PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

1 Ocak 2015 Perşembe

iphone ekran görüntüsü nasıl alınır



iphone ekran görüntüsü alma

ekran görüntüsü alma iphone


iPhone kullanıcıları iphone 4, 4s, 5, 5s, 5c gibi telefonun bir çok açıdan işe yarar özelliklere sahip olduğunu biliyor. iphone uygulama zenginliği, gerekse telefonun teknik özellikleri açısında gayet gelişmiş bir telefondur. iphone ekranın fotoğrafını çekme özelliği de bunlardan bir tanesidir.
iPhone’da ekranın görüntüsünü alma “screenshot” nasıl yapılır diye düşünüyorsanız bu işlem çok kolay ve basittir.

iphone ekran görüntüsü kaydetme tuşu



iPhone’nun "home" tuşuna basılı tutup sonrasında "power (açma/kapama)" tuşuna bir defa basıp bırakıyoruz. Bu tuşalara bastığınızda ekranda anlık bir beyaz görüntü ve deklanşör sesi gelecektir. iphone telefonunuz ekran görüntüsünü fotoğraflarınızın içine otomatik kaydedecektir.

iPhone fotoğrafı çekme özelliği iPhone kullanıcılarının o anda ekranda gördüğü görüntüyü kaydetmesine olanak sağlar.



iPhone o anda çektiğiniz ekran görüntüyü kaydetmesine olanak sağlar. iphone kullanıcılar bu özellik sayesinde ekranda gördüklerini otomatik kayıt edebilirler. Bunun için ekranın fotoğrafını çekmek istediğinizde iPhone’un üzerinde bulunan tuş kilidi tuşu ile ekranın altında bulunan menü tuşuna  aynı anda basmanız yeterli olacaktır. iPhone ile ekran görüntüsünü aldığınız fotoğrafı galerisine kayıt edecektir. ekren görüntüsünü iphone ile dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

iphone kullanıcılar ekranı kaydetmek istedikleri ekranın kayıt edebilir ve sonrasında ekran görüntüsünü paylaşabilir veya düzenleyebilirler.

Paylaşılmayan bilgi bilgi değildir.

https://www.facebook.com/noktayardim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder