PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

15 Ocak 2015 Perşembe

facebook mesajları silme ve toplu silme nasıl yapılır



facebook toplu mesaj silme

facebook ta toplu mesajları silme



Facebook Mesajları veya Konuşmaları Silme  Nasıl Yapılır?
Facebook tek tek mesajları silmek veya konuşmayı silebilir yada yardımcı bir programla toplu silebilirsiniz.

Sol üst köşedeki simgesine dokunun Bir konuşmayı açın ve Silmek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun ve Sil'e dokunun. Konuşma geçmişinizin tamamını silmek için ise gelen mesaj kutunuzda konuşmanın üzerine basılı tutun ve Sil'i seçin.
Hatırlatma: Bir mesajı veya konuşmayı gelen kutunuzdan sildiğinde, söz konusu mesaj yada konuşma sildiğiniz kullanıcının gelen kutusundan kesinlikle silinmez. Facebook'ta gönderilen veya alınan mesajları ve konuşmayi bir arkadaşınızın gelen kutusundan silemezsiniz.

Mesajları yada bir konuşmayı nasıl silme nasıl yapılır?

mesajlaşmadaki bir ve daha fazla mesajı silmek için Ana sayfanızın sol tarafından Mesajlar'a tıklayın İçinden mesaj silmek istediğiniz mesajı açıyoruz. işlemler   menüsünden, "Mesajları Sil..." seçeneğini seçiyoruz. Silmek istediğiniz mesajları seçin ve kutuları işaretleyin.  Ardından sohbet altındaki Sil butonuna tıklayın.

işlemler menüsünden "Konuşmayı Sil..." seçeneğine tıklayarak bir konuşmanın tamamını silebilirsiniz. Bu konuşmanın sizdeki kopyasını sildiğinizde geri alamayacağınızı unutmayınız.


Hatırlatma: Bir mesajı veya konuşmayı gelen kutunuzdan sildiğinde, söz konusu mesaj veya konuşma sildiğiniz kullanıcının gelen kutusundan silinmez. Gönderilen veya alınan mesajları bir arkadaşınızın gelen kutusundan silemezsiniz.




çark ikonuna tıklayın. Açılan menüden “Pencereyi Temizle” seçeneğine tıklayın. Bu şekilde sohbet penceremiz temizlenmiş olursunuz. Ancak bu işlemi yaptığımızda sadece sohbet penceresi temizlenir Mesaj geçmişimiz komple silinmiyor.




Facebook sohbet geçmişinizi komple temizlemek için; Facebook  mesaj sekmesine tıklayın ve Açılan pencereden “Tümünü Gör” butonuna tıklayın.




yazıştığınız kişinin yazılarını silmek istiyorsanız o mesajlaştığınız arkadaşınızı seçiyor “İşlemler” sekmesine tıklıyor, “Konuşmanyı Sil” sekmesine tıklıyoruz ve bu işlemi konuşma geçmişini silmek istediğiniz diğer kullanıcılarıda uyguluyoruz.

Facebook Fast Delete Messages

Google Chrome eklentisi, sosyal ağ profilinizdeki tüm mesajları ve konuşma geçmişlerini tek tıkla silmenizi imkan sunuyor.




Eklentiyi chrome tarayıcınıza kurduktan sonra Facebook mesajlarınızın olduğu sayfaya gitmelisiniz. Gitmek için linke tıklayın. Burada "Yeni Mesaj" sekmesinin yanına yerleşen "Delete All/Hepsini Sil" butonuna tıkladığınız takdirde varolan tüm iletileri tek tıklama ile silebilirsiniz.

Chrome eklentisini indirmek için tıklayınız.

facede toplu mesajları silme

www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com
twitter adresimiz @NoktaYardim

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder