PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

17 Ocak 2015 Cumartesi

youtube video indir programsız


youtube video indir online

youtube video indirme

youtube film indirme



Youtube hayatımıza o kadar girdiki bir film, müzik yada herhangi bir video izliyoruz sürekli ve çok hoşumuza giden videoları indirmek isteyebilirsiniz. Youtube video indirmek için bir çok program ve uygulamalar mevcuttur. Ben size programsız bir şekilde nasıl video indirebileceğinizi anlatmaya çalışayım.

www.youtube.com adresinde indrimek istediğiniz videoya gidin ve geçerli YouTube video indiricisini başlatmak için videonun URL adresine "ss" harflerini ekleyip enter tuşuna basmanız yeterlidir.

Youtube sitesinden programsız video indirmek çok kolaydır ve youtube video indirme nasıl yapılır resimli olarak gösterelim.

www.youtube.com giriş yapın ve ve arayın yada istediğiniz videoyu açın. Açtığınız videoya geliyoruz ve yapmanız gereken adres satırının "www." yazan yerin yanına "ss" yazıyoruz. Ardından enter tuşuna basıyoruz.

Örneğin; "www.youtube.com/watch?v=d3ygGejC-9o" adresinin yerine göstereceğim şekilde yazmalısınız www.ssyoutube.com/watch?v=d3ygGejC-9o şekilde yazınız. Adres satırına "ss" ekledikten sonra enter tuşuna basıyoruz.



 

  


Ardından karşınıza www.savefrom.net sitesi açılacaktır. www.savefrom.net sitesi sizin videonuzu indirme işleminizi yapacaktır.



karşınıza www.savefrom.net sitesi açılacaktır ve açılan ekranda videonuzu hangi formatta indirmek istiyorsanız seçiyorsunuz ve indir butonuna basınız. ndir butonuna bastığınızda az bekleyin site indirme linki verecektir hangi formatta indirmek istiyorsanız indirmek istediğiniz formata tıklayınız. Artık videonuz otomatik olarak indirmeye başlayacaktır.



Web sayfasındaki tüm YouTube videolarını indirebilmek için doğrudan indirme bağlantılarının bulunduğu bir liste görüntülenir.

youtube programsız video indirme


www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com
twitter adresimiz @NoktaYardim

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

1 yorum:

  1. Ayrıntılı rehberiniz için teşekkür ederiz, çok yardımcı oldu. İnsanlar videoyu twitter'da adresinden indirebilir twittervideoindir

    YanıtlaSil