PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

16 Ocak 2015 Cuma

youtube mp3 çeviri ve indirme nasıl yapılır


youtube mp3 çeviri sitesi

youtube mp3 çeviri online



Youtube Mp3 indirme programlar ve uygulamalar var ama size programsız mp3 çevirip indirmeyi anlatalım. Youtube mp3 çevirip indirmek için sadece internet bağlantısı olması yeterli olacaktır.



www.youtube-mp3.org youtube mp3 çeviri hizmeti ve indirmeye veren bir sitedir. Youtube videoları  mp3 dönüştürmek ve indirmek için bu site kullaniliyor. Hiç bir üyeliğe yada hesaba gerek yok, Bu sitede ihtiyacınız olan tek şey bir YouTube videosunun URL kopyalayıp sitede çevirmektir.

Mp3 dosyanızı en kısa sürede, video dosyanizda olan audiotrack'i gönderdiğiniz anda dönüştürmeye başlar ve dönüştürme işlemi site içinde yapılıyor ve diğer hizmetlerden farklı olan sadece bizim platformu kullanan sunucularımızın ses dosyasını indirmeniz gerekmesidir. Aynı zamanda Mac, Linux Bilgisayar ya da bir iPhone ile kullanabilirsiniz. Mp3 çeviride tüm dönüşümleri yüksek kalite modundadır. youtube çeviri sitesi tamamen ücretsizdir. Şimdi bu siteden nasıl youtube videosunu mp3 çeviri nasıl yapılır sizlere resimşi şekilde anlatalam.




www.youtube.com site adresine giriş yapın. Ardından indirmek istediğiniz videoya gidin ve indirmek istediğiniz video linkini kopyalayın ve www.youtube-mp3.org sitesine giriş yapın. Youtube linkini bu sitedeki alana yapıştırın ve vidoyu dönüştür butonuna tıklayın ve indirme linki verecektir. indirme linkine tıklayın ve cihazınızda istediğiniz alana indiribilirsiniz.



 
www.youtube-mp3.org  gidin ve linki kopyalayın.
  

 gelen ekranda vidooyu dönüştür butonuna tıklayın ve download butonuna tıklayın. cihazınızda istediğiniz yere kopyalayın.
  



Bu çeviri ve indirme sitesi ile youtube video indirme işlemi bu kodar kolaydır.

youtube mp3 çevirici


www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com
twitter adresimiz @NoktaYardim

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder