PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

5 Ocak 2015 Pazartesi

sony xperia ekran resmi çekme



sony xperia ekran görüntüsü çekme

sony xperia z ekran görüntüsü alma


sony xperia z serisi akıllı telefonlar ile ekran resmini yada görüntüsü nasıl alınır size resimli olarak anlatalım. Sony xperia z2 kullanıcıları bazen internette gördüğü bir resim, önemli bir evrak yada eposta bilgisi gibi bir bilgi yada belgenin ekran görüntüsü almak isteyebilirsiniz. Böyle durumlarda sony xperia z serisi telefonlarda yapmanız gerekenler için sırası ile adım adım yapalım. Sony Xperia Z ekran görüntüsü almak için tuş kombinasyonu vardır ve kullanacağınızı tuş kombinasyonunu bilmeniz gerekiyor.

 

Sony Xperia Z serisi Android akıllı telefonlarında ekran resmini almak için "ses kısma + güç " düğmelerine aynı anda basarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Yada diğer bir yöntem ise başka kolay bir yöntem direk güç tuşuna basılı tutunuz ve karşınıza çıkan menüden ekran görüntüsü almayı seçebilirsiniz.

sony xperia z2 ekran resmi nasıl çekilir

sony xperia ekran görüntüsü



Xperia z serisi telefonlarda ekran görüntüsü almak için Ses kısma tuşu ile aynı anda Kilit Güç düğmelerine basarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz. sony xperia z tuş kombinasyonunu basarak yada diğer yöntem ile ekran görüntüsünü aldığınızda deklanşör sesi duyacaksınız ve bildirim ekranında sizi uyaracaktır. Deklanşör sesini duyduğunuzda ekran resmini çekmiş demektir. İsterseniz bildirim ekranında ekran görüntüsünü görebilirsiniz. sony xperia z serisi ile alından ekran resimleri akıllı telefonunuza kaydedilecektir. sony xperia z bu ekran görüntülerini resim galerisine kaydedecektir ve siz resim galerisinde ekran görüntülerinizi görüntüle bilirsiniz.

sony xperia z ekran görüntüleri ( resimler "pictures") altında "screenshots" klasörü içine kaydetmektedir.

sony xperia z serisi akıllı telefonlarınızla ekran görüntüsünü iki yöntem ile çekip telefonunuz kaydedebilirsiniz. Kısaca ekran görüntüsü alma işlemi bu kadar kolaydır.

www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder