PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

7 Ocak 2015 Çarşamba

lg g3 ekran görüntüsü alma


lg g3 ekran resmi cekme

lg ekran goruntusu nasil alinir

Lg G3 akıllı telefonlarınızda ile ekran resmini yada görüntüsü nasıl alınır size resimli olarak anlatalım. Lg G3 akıllı telefonlarınızda kullanıcıları bazen internette gördüğü bir resim, önemli bir evrak yada eposta bilgisi gibi bir bilgi yada belgenin ekran görüntüsü almak isteyebilirsiniz. Böyle durumlarda sony Lg G3 akıllı telefonlarınızda telefonlarda yapmanız gerekenler için sırası ile adım adım yapalım. Lg G3 akıllı telefonlarınızda ekran görüntüsü almak için tuş kombinasyonu vardır ve kullanacağınızı tuş kombinasyonunu bilmeniz gerekiyor.

Ekran görüntüleri Fotoğraflar kaydedilir ve kaydedilen görüntüyü kolayca sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

ekran görüntüsü alma lg

ekran fotoğrafını çekme




Lg G3 ekran görüntüsü alacağınız ekranı belirleyin ve “Ses kısma” ve “güç” tuşlarına aynı anda basmalısınız. Lg G3 depolama alanına kaydedilen ve galeri üzerinden görüntüleyebileceğiniz ekran görüntülerini artık görüntülüyebilir ve sosyal ağlarda paylaşabilirsin.




Ekran görüntüsü alacağınız ekrana geldiğinizde; Ekranın en altında bulunan fiziksel olmayan ana tuşlardan ortada olana basarak parmağınızı sağa doğru sürükleyin ve QMemo (Q simgesi) uygulaması devreye girecek ve ekran görüntüsü alma konusunda size yardım edecektir.

LG G3 android akıllı telefonunuzda ekran görüntüsü almak için iki yöntem vardır.



1. Yöntem; lg g3 telefonunuzun arkasındaki "Güç + Ses Azaltma" düğmelerine aynı anda basarsanız otomatik olarak ekran görüntü galerisine kaydeder. lg g3  ekran görüntüsünü alma esnasında deklanşör sesi çıkaracaktır ve bildirimler ekranındanda ekran görüntüsünü görüntülüyebilirsiniz.





2. Yöntem: Ekranın altındaki 3 dokunmatik tuşun olduğu bara parmağınızla dokunup yukarı doğru sürükleyin ve kısayol menüsünü açabilir, sağ taraftaki QMemo + uygulamasının yardımıyla kolayca ekran görüntüsü alıp kaydedebilirsiniz.




www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


2 yorum: