PARA KAZANMAK

Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu

13 Şubat 2015 Cuma

whatsapp toplu mesaj atma


whatsapp'tan toplu mesaj nasıl atılır

whatsapp toplu mesaj atma atılır


Whatsapp'ta toplu mesaj özelliğiyle bir mesajı birden fazla kişiye aynı anda gönderebilirsiniz.

Whatsapp'ta toplu mesaj listeleri, sürekli olarak toplu mesaj göndere bileceğiniz kişilerin kaydedilmiş listeleridir. Toplu mesaj genelde bayram, kandil ve özel günlerde sürekli yapılan bir aktivite olduğu için toplu mesaj bir hayli güzel bir özelliktir. Bu şekilde mesaj göndermek istediğinizde aynı kişileri tekrar seçmenize gerek kalmaz.

Whatsapp'ta toplu mesaj alıcılarınızı içeren yeni bir liste oluşturacaktır ve yayın listesine mesaj gönderdiğiniz zaman, mesajınız listedeki herkese gönderilir. Whatsapp'ta normal mesajdaki gibi alıcılar. Attığınız mesajlara cevap mesajları Sohbetler ekranınızda normal bir mesaj olarak görünür. Atılan mesajlar Yayın Listesindeki diğer eklediğiniz kişilere iletilmeyecektir.

Hatırlatma: Toplu mesajınızı sadece sizin telefon rehberinizdeki whatsapp kullanan kişiler Toplu Mesajınızı alabilir. Şayet toplu mesaj attığınız bazı arkadaşlarınız toplu mesajınızı alamıyorsa, sizi adres rehberlerine eklediklerinden emin olmaları gerekiyor. Whatsapp'ta Toplu mesajda amaç bir kişiden bir çok kişiyle sağlanan bir iletişimdir. Eğer siz grup içinde herkez yazıları okusun ve yazabilsin derseniz o zaman bir Grup Sohbeti oluşturabilirsiniz.

whatsapp toplu mesaj android


Android cihazlarda toplu mesaj nasıl yapılır
WhatsApp uygulamanızı açın ve sohbetler ekranında Menü Tuşu'na basın. Menü tuşuna bastığınızda açılan menüde Yeni Yayın seçeneğine tıklayın.






gelen ekranda isterseniz Kişilerinizin ismini yazın veya "+" tuşuna basarak kişi listenizden kişi seçin. Seçtikten sonra bitti onay seçeneğine tıklayın.

 

Bitti seçeneğine tıkladıktan sonra gelen ekranda ekleme işlemini bitirdiyseniz oluştur seçeneğine tıklayarak yeni yayın grubunu oluşturmuş olursunuz.

 

Oluşturduğunuz yeni yayın listesinde düzenleme yapmak içinse yapmanız gereken;

Oluşturduğunuz toplu mesej listesini açın ve Menü Tuşuna basın. Açılan menüde Toplu mesaj liste bilgisi'ni seçin yada toplu mesaj listesini açtığınızda alıcıların seçili olduğu yere tıklayın.

 

Gelen Toplu mesaj liste bilgisi ekranında kalem ikonuna tıkladığınızda Toplu Mesaj Listenizin ismini değiştirebilirsiniz. Alıcı ekle... tuşuna dokunarak listeye alıcılar ekleyebilirsiniz. Katılımcıları çıkartmak için, çıkartmak istediğiniz katılımcıya uzun basın ve Toplu mesaj listesinden katılımcıları çıkart'ı seçebilirsiniz ve toplu mesaj listesini silebilirsiniz.

  


whatsapp toplu mesaj iphone

IOS cihazlarda toplu mesaj nasıl yapılır

WhatsApp uygulamasını açın ve Sohbetler ekranının üstündeki Toplu Mesaj Listesi tuşuna dokunun.
Toplu Mesaj Listesi ekranının aşağısındaki Yeni Liste seçeneğine tıklayın. Kişi isimlerini yazarak veya (+) tuşuna basarak kişi listenizden kişileri seçip Oluştur seçeneğine tıklayın.

Oluşturduğunuz yeni yayın listesinde düzenleme yapmak içinse yapmanız gereken;

Whatsapp'ta Toplu Mesaj Listelerini'ni açın ve Düzenlemek istediğiniz listedeki (i) tuşuna dokunun.
Bilgi ekranında Toplu Mesaj Listesinin ismini değiştirebilirsiniz. Listeyi düzenle...'ye dokunarak kişileri ekleyip çıkartabilirsiniz. Yada toplu mesaj listesini silebilirsiniz.

whatsapp toplu mesaj windows phone


Windows phone cihazlarda toplu mesaj nasıl yapılır

Windows Phone'da toplu mesaj yayınlamak için bir Yayın Listeniz olması veya yeni bir Yayın Listesi oluşturmanız gerekmektedir.

WhatsApp uygulamasını açın ve Sağ alt köşedeki üç noktaya dokunun. Ardından Yayın Listeleri'ni seçin. Yayın Listeleri ekranının aşağısındaki (+) yeni simgesine tıklayın.

Mesaj yollamak istediğiniz kişileri seçmek için kişilerin isimlerini yazın veya (+) alıcı ekle'ye tıklayıp kişiler listenizden seçin ve Ekranın aşağısındaki devam simgesine tıklayın.

Oluşturduğunuz yeni yayın listesinde düzenleme yapmak içinse yapmanız gereken;

Whatsapp'ta oluşturduğunuz Yayın Listesi'ni açın ve Ekranın sağ alt köşesindeki üç noktaya tıklayın. liste bilgisi'ni seçin. Yayın Listesi bilgi ekranında Yayın listesinin ismini değiştirmek için listenin yanındaki düzelt'e tıklayın. Listeye alıcı eklemek için (+) alıcı ekle'ye tıklayın.
Listeden alıcı çıkartmak için, alıcının üzerine dokunup basılı tutun kaldır'ı seçin.
Yayın listesini silmek için ekranın sağ alt köşesindeki üç noktaya tıklayın ve gelen ekranda sil'i seçin.

Whatsapp'ta bu şekilde grup mesaj atabilir ve sonradan gruba ekleme yapabilir yada çıkarabilirsiniz. Grup ismini değiştirebilir yada grubu kaldırabilirsiniz.

whatsApp da toplu mesaj atma


www.noktayardim.com
https://www.facebook.com/noktayardim
info@noktayardim.com

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder